Tekst objavljen: 10.06.2022 12:55        


Teško je sa preciznošću odrediti koje doba godine je najbolje za početak štednje

Oskar H: Ko počne da štedi ovog juna, imaće najbolje uslove na tržištu!


Sigurno ste bezbroj puta pomislili da jednostavno morate da odložite svotu sopstvenog novca sa strane. To je, međutim, uvek bilo znatno lakše reći nego uraditi i učiniti konkretan korak. Nepregledni vrtlog tekućih i vanrednih novčanih obaveza se nikad ne zaustavlja, pa se nijedan momenat ne čini kao savršen. S druge strane, što više odlažete početak štednje manje ćete imati novca u vašem fondu onda kada vam bude najpotrebniji.

Oskar H. najpraktičniji bankar među bankarima i najmudriji hrčak među hrčcima smatra da su štednja i potrošnja dve strane istog novčića i da je jedna od opcija oročenje depozita po dobrim uslovima i višim kamatnim stopama. Samo tako štednja i potrošnja mogu postati najbolji saveznici uspešnog upravljanja finansijama. Oskar H, takođe, zna da je najbolji početak za štednju upravo sada i donosi jedinstveno rešenje. Najnovija ponuda Addiko banke, u okviru junskog promotivnog perioda, nudi mogućnost oročenja štednje u evrima na period od 14 meseci, uz kamatnu stopu, koja je među najatraktivnijima na tržištu, u iznosu od čak 1,7% (EKS 1,44%).

Addiko banka na ovaj način želi da pruži dodatni podsticaj svim zainteresovanim građanima i da na taj način učestvuje i doprinese ostvarenju njihovih dugoročnih finansijskih ciljeva. Zato je pored standardnih, atraktivnih ponuda za keš kredite koje ima u svojoj ponudi, rešila da im omogući da svoje devizne depozite čuvaju, uz jedinstvene kamatne stope, među najvišima na tržištu, kada je reč o oročenoj štednji u evrima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Ovo je period koji je kao stvoren za trošenje na stvari koje nam, zapravo i nisu toliko neophodne. Možda je baš zato ovo najbolji trenutak ne misliti samo na sebe, već malo i na svoju kasicu.

1 komentar

  1. User image
    Maria 10.06.2022 13:24

    Kroz polisu životnog osiguranja u Grawe osiguranju imam i štednju i s kamatom i životno osiguranje gratis .

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
pr sadržaj oskar h štednja novca Addiko banka addiko banka štednja

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana