Tekst objavljen: 17.05.2019 9:50        


Ovo je istinita priča jednog starijeg gospodina iz naše zemlje koji je otišao na letovanje u Grčku

Ova priča bi bila skroz drukčija da glavni lik nije imao – putno osiguranje

Kada je prošle godine Beograđanin K. O. odlučio da sa porodicom provede nekoliko nedelja u poznatom letovalištu Leptokariji – nije ni slutio da mu je to što je pred put uplatio putno osiguranje skoro spasilo život.

Čim je stigao na odredište, ovaj gospodin je osetio tegobe, velike bolove u stomaku i povraćanje. I on i njegova porodica su se zabrinuli. Pozvali su lokalnog doktora. On je tri dana dolazio. Posetio ga je sigurno deset puta. I nije mogao da mu pomogne.

Odlučili su da ga odvedu u hitnu pomoć. Doktorka koja se tu zatekla je odmah shvatila ozbiljnost problema i naš sugrađanin je istog trenutka upućen u najbližu veću bolnicu, u gradu Katerini.

Tamo su doktori brzo reagovali, ustanovili da je reč o vezanim crevima. K. O. je bio životno ugrožen. Mali procenat onih koji imaju ovaj problem prežive.

Doktori su ga odmah operisali, dobio je najbolji mogući tretman i posle osam dana je mogao da izađe iz bolnice u Katerini i krene za Beograd. Zbog stanja u kome je bio nije mogao nazad autobusom, već je morao posebnim prevozom do našeg glavnog grada.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

E sad, zamislite da posle čitave ove situacije koja je zadesila K. O. treba još platiti troškove, lekara, boravka u bolnici, lečenja, prevoza nazad u Srbiju i još troškova koji su nastali zbog svega ovoga? Ta suma sigurno ne bi bila mala, ali ovi ljudi nisu morali da plate NI DINAR!

Nisu morali da plate zato što su pre polaska na put imali putno osiguranje koje su uzeli kod UNIQA osiguranja. Svi troškovi lečenja su bili pokriveni, a čak i neki sitniji troškovi (na primer, taksi za porodicu kada je išla u bolnicu) su plaćeni. Pa posle neka neko kaže da ne treba uzimati putno osiguranje...

K. O. će i ove godine sa porodicom ponovo na more u Leptokariju. Želimo mu dobro zdravlje ovog leta, ali cela porodica će, za svaki slučaj, opet kupiti putno osiguranje.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
letovanje grčka letovanje Grčka putno osiguranje pr sadržaj uniqa uniqa osiguranje bolest

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana