Zvanični kurs Evra za dan 28.07.21. :: 117.5637 rsd
Tekst objavljen: 04.06.2021 14:10        


Mala i srednja preduzeća u okviru programa #OkvirPodrške mogu da dođu do besplatnog reklamnog prostora, ako se prijave na konkurs do 11. juna

"Preko banke do besplatnog reklamnog prostora"

Ovaj program dolazi od strane NLB i Komercijalne banke, članica NLB Grupe, koje su pokrenule svoj #OkvirPodrške, sa ciljem da ovaj suštinski važan segment podrže na putu oporavka od posledica krize izazvane pandemijom koronavirusa.

Kroz ovaj projekat banke će, u saradnji sa svojim medijskim partnerima, obezbediti besplatan prostor za reklame malih i srednjih privrednika, a samim tim i priliku da na najbolji način predstave svoje proizvode i usluge i dođu do većeg broja kupaca i korisnika.

“Od početka pandemije obe banke sa posebnom pažnjom nastoje da podrže malu privredu, kojoj je posebno teško da se izbori sa posledicama krize. Aktivno smo se uključili u programe Vlade Republike Srbije kada je u pitanju finansiranje ovog segmenta privrede i poljoprivrednih gazdinstava, i neprekidno smo tražili dodatne načine da pomognemo malim privrednicima da ponovo pokrenu svoje poslovanje. #OkvirPodrške nastao je kao odgovor na potrebe ovog segmenta da kvalitet svojih proizvoda i usluga predstavi većem broju kupaca i korisnika”, saopšteno je iz NLB i Komercijalne banke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Projekat #OkvirPodrške pokrenut je prošle godine na nivou cele NLB Grupe,dok je u Srbiji podržano ukupno 30 malih privrednika.

NLB banci ove godine se priključila se i nova članica grupe Komercijalna banka, a prvim zajedničkim nastupom planirana je još veća podrška ovom segmentu privrede.

Zbog toga pozivaju preduzetnike, poljoprivrednike, mikro i mala preduzeća, da iskoriste ovu priliku, posete sajtove banaka i prijave se za učešće na konkursu #OkvirPodrške do 11.06.2021.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
#okvirpodrške nlb banka Komercijalna banka konkurs privrednici pr sadržaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana