Tekst objavljen: 07.12.2021 13:00        


UniCredit Banka od svakog kredita tokom novembra i decembra 2021. godine odvaja po 2.000 dinara za projekte društveno odgovornog poslovanja

Prvih 8 miliona za projekte očuvanja životne sredine


Posle samo mesec dana od kada je UniCredit Banka započela svoju kampanju "20 godina se zajedno trudimo da pokrećemo dobre stvari", kojom zajedno sa svojim klijentima obeležava dvadesetogodišnjicu svog poslovanja u našoj zemlji, sakupljeno je više od 8 miliona dinara koji će biti opredeljeni za projekte očuvanja životne sredine i prirodnih resursa Republike Srbije.

Tokom novembra i decembra ove godine, UniCredit Banka će od svakog realizovanog keš kredita i kredita za obrtna sredstva u tom periodu, a u vrednosti većoj od 200.000 dinara, izdvajati 2.000 dinara za projekte društveno odgovornog poslovanja. Kampanjom "20 godina se zajedno trudimo da pokrećemo dobre stvari" UniCredit Banka započela je obeležavanje dvadesetogodišnjice svog poslovanja u našoj zemlji. Ukupno prikupljena sredstva tokom dva navedena meseca ove godine UniCredit Banka će do kraja naredne godine uložiti u one projekte zaštite i očuvanja prirodnih resursa i lepota Srbije kojima je podrška najpotrebnija.

Tokom svih godina od kako je UniCredit Banka prisutna u Srbiji, uvek smo se trudili da budemo više od banke, da svojim poslovanjem, pristupom i doprinosom napravimo razliku i ostavimo trag. Sada, kada krećemo sa obeležavanjem ovog značajnog jubileja, poželeli smo da zajedno sa našim klijentima, koji su oduvek u srži našeg poslovanja, uradimo nešto čime ćemo se nadamo se trajno, odužiti zajednici u kojoj živimo i radimo. Svesni smo značaja zaštite i očuvanja životne sredine i prirodnih resursa. Upravo zbog toga, kampanju za naših prvih 20 godina posvetićemo kako aktivnostima usmerenim na konkretnu finansijsku pomoć, tako i jačanju svesti o značaju zaštite i ulaganja u prirodna dobra naše zemlje, jer samo onda kada čuvamo ono što imamo, možemo biti sigurni da ćemo uspešno proslaviti i narednih dvadeset godina, i dočekati ih u boljem i lepšem okruženju“, rekao je Nikola Vuletić, predsednik Izvršnog odbora UniCredit Banke u Srbiji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


UniCredit Banka Srbija deo je UniCredit Grupe, uspešne panevropske bankarske grupe i na tržištu Srbije prisutna je od 2001. godine. Tokom dvadeset godina svog uspešnog poslovanja u Srbiji, UniCredit Banka finansirala je brojne projekte zelene ekonomije i realizovala veliki broj društveno odgovornih aktivnosti, a poslednjih godina lider je u oblasti finansiranja vetroparkova i učestvovala je u finansiranju pet od devet vetroparkova u našoj zemlji.

U okviru proslave svog jubileja 20 godina u Srbiji, UniCredit Banka će svakog dana na svom vebsajtu objavljivati iznos prikupljenih sredstava.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
20 godina rada pr sadržaj UniCredit Banka UniCredit Banka Srbija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana