Tekst objavljen: 13.05.2019 14:30        


Kao i do sada AIK Banka predstaviće poljoprivrednim proizvođačima svoju ponudu na 86. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu Novom Sadu, koji se održava od 11.do 17. maja 2019. godine.

Sajam poljoprivrede: AIK Banka ponudila specijalne kredite za zemljoradnike

Sa ciljem aktivne podrške poljoprivredi i agrokompleksu AIK Banka je za poljoprivredne proizvođače pripremila posebnu sajamsku ponudu: Subvencionisani poljoprivredni kredit u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede kao i Dugoročni investicioni kredit za finansiranje investicija u poljoprivrednoj proizvodnji.Subvencionisani poljoprivredni kredit se daje na period do 60 meseci sa kamatom od 1%, dok su kod Dugoročnog investicionog kredita rokovi otplate do 120 meseci i sa mogućnošću dobijanja grace perioda

AIK Banka prepoznata je kao jaka, stabilna i pouzdana finansijska institucija u čitavom regionu. Evropsko poslovno veće u okviru svojih nagrada International Socrates Award Ceremony, dodelilo AIK Banci priznanje za najbolju regionalnu instituciju, a prestižni britanski ekonomski magazin International Banker, u okviru svojih nagrada Banking Awards, dodelio je AIK Banci u 2018., četvrtu godinu za redom nagradu za najbolju komercijalnu banku u Srbiji.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
pr sadržaj aik banka Sajam poljoprivrede međunarodni sajam poljoprivrede novi sad

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana