Zvanični kurs Evra za dan 14.04.21. :: 117.5779 rsd
Tekst objavljen: 21.02.2020 11:10        


Sberbank Srbija u saradnji sa kompanijom Mastercard® lansirala je nove, premijum usluge za sve korisnike Mastercard® Gold i Business Charge kreditnih kartica - LoungeKey i Boingo WiFi

Sberbank predstavila nove usluge za korisnike Mastercard® Gold i Business Charge kartica

LoungeKey omogućava pristup na više od 1100 poslovnih salona u okviru najvećih svetskih aerodroma, dok usluga Boingo WiFi nudi mogućnost da širom sveta, uvek budete konektovani.

Povodom predstavljanja ovih novih premijum usluga, u sredu 19. februara 2020. organizovan je događaj koji je prisutnima omogućio neprocenjivo iskustvo. Sama scenografija napravljena je tako da gosti imaju utisak da vreme provode u avionu. Pored bording karti, stjuardesa, pa čak i čekiranja, putnici na ovom „letu“ imali su priliku da se upoznaju sa svim novitetima Sberbanke i kompanije Mastercard, ali i da se sami oprobaju u simulaciji letenja.

„Sberbank je prva banka na tržištu Srbije koja će ponuditi uslugu LongeKey i Bongo WiFi korisnicima Mastercard® Gold i Business Charge kreditnih kartica. Naša baza korisnika Mastercard® Gold kartice povećana je tokom 2019. godine za čak 70 odsto u odnosu na 2018. Takođe, podaci govore da više od 30 odsto naših klijenata koristi Mastercard® Gold i Business Charge kreditne kartice prilikom plaćanja u inostranstvu, dok je jedna od najzastupljenijih kategorija baš kupovina avio karata. U skladu s time, upriličili smo i ovaj kreativan i inovativan događaj kako bismo zajedno s našim partnerom, kompanijom Mastercard, klijentima ponudili neprocenjivo iskustvo,“ istakla je Marijana Vasilescu, predsednica Izvršnog odbora Sberbank Srbija.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

„S novim, pažljivo odabranim uslugama koje su od sada dostupne klijentima i korisnicima Mastercard® kartica, Sberbank pokazuje jasnu viziju i poznavanje ovog segmenta klijenata. Premijum i biznis klijenti Sberbanke, koji često putuju poslom ili privatno i žele da otkrivaju novi svet različitih ponuda i dožive neprocenjiva iskustva, sada to mogu da čine mnogo jednostavnije i uz vrhunsku podršku koju LoungeKey i Boingo WiFi usluge nude“ - rekla je Jelena Ristić, direktorka za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u kompaniji Mastercard.“

Uz Mastercard® Gold i Business Charge kreditne kartice omogućen je pristup Lounge Key poslovnim salonima na aerodromima širom sveta!

Pokazivanjem svoje kartice, možete posetiti bilo koji od preko 1100 poslovnih salona na aerodromima širom sveta.Uz uslugu Boingo WiFi, korisnik Mastercard® Gold ili Business Charge kreditne kartice može biti siguran da će imati WiFi pokrivenost na više od milion hot-spot mesta širom sveta.

Za više informacija, posetite veb-sajt www.sberbank.rs.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Sberbank Sberbank Srbija Marijana Vasilescu MasterCard pr sadržaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana