EUR 117,58 USD 98,96 CHF 108,88

Kursna lista


Zvanični kurs Evra za dan 07.08.20. :: 117.5825 rsd

Tekst objavljen: 14.07.2020 15:20        


Tokom juna je zabeležen rast onlajn prodaje avio-karata na 34 odsto od ukupnog broja prodatih karata, odnosno za 9 procentnih poena u odnosu na isti period prošle godine

Svaka treća karta u junu kupljena online

Procenjuje se da je usled pandemije korona virusa i važnosti održavanja fizičke distance došlo do promene navika putnika, pa je tako, umesto svakog petog, karte putem interneta kupio svaki treći putnik Er Srbije.

"Trend rasta onlajn prodaje uopšte ne iznenađuje, imajući u vidu da je reč o modelu kupovine koji je dostupan 24 časa dnevno sedam dana u nedelji i to potpuno beskontaktno i bezbedno što, u vreme pandemije korona virusa, predstavlja značajnu prednost. Er Srbija ubrzano sprovodi inovaciju i digitalizaciju svog poslovanja, u cilju unapređenja efikasnosti i kvaliteta usluge. Zadovoljstvo mi je što mogu da najavim da naše putnike već tokom ove nedelje očekuje jedno lepo iznenađenje, upravo u oblasti digitalizacije," izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Registracijom ličnog profila na sajtu Er Srbije putnici mogu da uštede kupujući karte po sniženim cenama. Tokom prva dva meseca 2020. godine, broj putnika koji je otvorio svoj lični profil na sajtu srpske nacionalne avio-kompanije povećan je za čak 156 odsto, u odnosu na isti period prošle godine. Pored većeg nivoa komfora i bezbednosti, kupovina avio-karata putem sajta Er Srbije putnicima pruža garanciju najniže cene, ali i mogućnost da putem i-mejla ili SMS-a budu direktno obavešteni ukoliko dođe do bilo kakve promene u redu letenja.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
online kupovina karata air srbija kupovina karte online kupovina

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana