Tekst objavljen: 11.03.2020 14:55        


Sberbank Srbija nastavlja sa trendom uvođenja inovatnih usluga za svoje klijente. Na novoj adresi, u Požeškoj 66, na Banovom brdu, u sasvim novom konceptu Sberbank ekspoziture, pored standardno odlične usluge, sada možete popiti i kafu iz Kafeterije

U novoj Sberbank ekspozituri na Banovom brdu možete da popijete i kafu

„Sberbank Srbija je prva na tržištu ponudila građanima, da se pored standardnih bankarskih poslova, u našoj ekspozituri odmore i popiju odličnu kafu koju će spremiti bariste iz Kafeterije. Pored već poznatih saradnji na programima lojalnosti „Sa nama na putu“ i Super Kartica, ostvarili smo i ovu inovativnu saradnju s Kafeterijom.“, izjavila je Marijana Vasilescu, predsednica Izvršnog odbora Sberbank Srbija.

U novoj Sberbank ekspozituri u Požeškoj 66, u okviru Zone 24/7, svi klijenti moći će da na bankomatima, u svakom momentu, podignu novac, da uplate novac u domaćoj valuti na svoj račun, dok pravna lica mogu da izvrše uplatu pazara. Takođe, na bankomatima je omogućeno i plaćanje računa. Sve ove transakcije dostupne su 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

„Svi znamo da nam plaćanje računa mnogo lakše pada kada je uz nas naša omiljena kafa. Zato nam je veliko zadovoljstvo da naše partnerstvo sa Sberbankom učvrstimo još jednom lokacijom u Beogradu. Kao i do sada, ovo potpuno novo iskustvo rešavanja bankarskih obaveza, biće propraćeno popustom od 50 odsto na kafu za sve Sberbank klijente“, izjavio je Zoran Stanojević, direktor Kafeterije.

Saradnja s Kafeterijom otpočela je 2019. godine kada je otvoren prvo prodajno mesto u Sberbank ekspozituri u Borskoj ulici, a novom zajedničkom lokacijom Sberbank ekspoziture i Kafeterije nastavlja se ova uspešna i inovativna saradnja.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
banovo brdo kafeterija pr sadržaj ekspozitura sberbanke Sberbank Srbija nova ekspozitura Marijana Vasilescu

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana