Tekst objavljen: 01.06.2021 12:10        


Upravni odbor ALTA banke a.d. Beograd za predsednicu Izvršnog odbora imenovao je dr Unu Sikimić, koja je stupila na dužnost krajem maja, nakon dobijanja prethodne saglasnosti Narodne banke Srbije

Una Sikimić nova predsednica Izvršnog odbora Alta banke


Dr Una Sikimić iza sebe ima bogato bankarsko iskustvo, a na funkciju predsednice Izvršnog odbora ALTA banke a.d. Beograd dolazi iz Komercijalne banke AD Beograd, u kojoj je provela 14 godina gradeći karijeru, a zaokruživši je pozicijom zamenika predsednika Izvršnog odbora i člana Izvršnog odbora nadležnog za funkciju upravljanja rizicima. Takođe, više od 10 godina bila je član, te i predsednik Nadzornog odbora Komercijalne banke AD Banja Luka i član Odbora za reviziju Komercijalne banke AD Podgorica.

„Veliko mi je priznanje i zadovoljstvo što sam dobila priliku da preuzmem ovu pre svega odgovornu i izazovnu poziciju. U narednom periodu fokusiraćemo se na dodatno unapređenje poslovanja i procesa u svim segmentima, a sa ciljem da se Alta banka a.d. Beograd pozicionira kao tržišno prepoznatljiva, moderna i konkurentna finansijska institucija. Želimo da se istaknemo kao banka koja pruža dobar servis svojim klijentima i usluge zasnovane na najsavremenijim tehnološkim rešenjima, ali uz veliku paletu tradicionalnih bankarskih proizvoda“, izjavila je Una Sikimić (na slici), predsednica izvršnog odbora ALTA banke.


 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Alta banka, se ističe kao siguran finansijski partner kako građanima, tako i malim i srednjim preduzećima. Poseban benefit koji pruža svojim korisnicima je mogućnost brze, lake i široke dostupnosti proizvoda, takođe, kroz potencijal sinergijskog efekta na nivou ALTA Grupe, u okviru koje posluje i platna institucija Alta Pay, sa mrežom od preko 2.300 sopstvenih i partnerskih lokacija na teritoriji Republike Srbije.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
una sikimić alta grupa predsednica izvršnog odbora alta banka pr sadržaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana