Tekst objavljen: 24.11.2020 14:55        


Pravi je trenutak da otvorite mRačun i iskoristite sve pogodnosti digitalne ponude Addiko banke

Uštedite vreme za ono što vam je najvažnije

Kraj godine je period kada nam ponestaje slobodnog vremena za sve što imamo na umu. Obično negde u ovo doba svodimo bilanse svega što smo uspeli da ostvarimo tokom godine i razmišljamo o novim zamislima koje nam se vrzmaju po glavi. Želimo da imamo više vremena za sebe i ljude koji su nam najbitniji, ali i za neke važne stvari koje nam život čine prijatnijim. Okolnosti koje nam nameću ograničenje druženja i kretanja nikome ne idu na ruku, ali nemamo kud, pa zato uposlimo svoju snalažljivost da bismo se organizovali i postigli sve što hoćemo na najbolji mogući način. Digitalne aplikacije nam pružaju sjajne mogućnosti da ovakve planove i ostvarimo.

Mobilni telefoni čine našu svakodnevicu već godinama unazad i skoro se više niko i ne seća kako je život izgledao pre nego što su nam ovi uređaju srasli za ruku. Privatni i poslovni život su isprepletani sa bezbrojnim aplikacijama putem kojih organizujemo svoju dnevnu rutinu ishrane i kretanja, komunikacije i viđanja sa prijateljima, kupovine svih mogućih potrepština i plaćanja računa, ali i svakodnevnih poslovnih obaveza i obavljanja radnih sastanaka u okolnostima koje nameće rad od kuće u sve većem obimu. Uvideli smo već mnoge benefite digitalnih proizvoda i usluga, a ko god je već ušao u svet digitalizacije ne vraća se na staro. Brzina, jednostavnost i dostupnost digitalnih aplikacija pružaju nam ogromne prednosti u pogledu obavljanja dnevnih poslova i radnih zaduženja, a kada zdravstvene neprilike prođu ova vrsta digitalnog komfora će nam značiti još i više, da uštedimo vreme za povratak druženju uživo.

Addiko banka nudi mogućnost da sve bankarske poslove obavljamo onlajn, bez odlaska u ekspozituru. Sve što je potrebno za otvaranje mRačuna je mobilni telefon i lična karta za identifikaciju – ništa lakše, priznaćete da svoj uređaj ionako ne ispuštate iz ruke. Procedura je izuzetno brza, a korisničko iskustvo i bezbednost transakcija su na najvišem nivou – dovoljno je svega 17 klikova i video identifikacija da bi vaš mRačun postao funkcionalan, a sve to u roku od samo deset minuta. Kompletan proces otvaranja računa se odvija u tren oka, iz udobnosti vašeg doma, a na ovaj način ćete uštedeti dvreme i sačuvati se od opasnosti susreta sa virusima u fizičkim kontaktima koji u ovom trenutku nisu preporučljivi. Kao korisnik mRačuna Addiko banke, imaćete na raspolaganju brojne pogodnosti, kao što su primanje i slanje novca, menjanje valuta i plaćanje računa, a ove transakcije možete obavljati 24/7, sa bilo koje lokacije koja vam odgovara u datom trenutku, bez potrebe odlaska u banku. Nakon otvaranja mRačuna, možete aplicirati za dozvoljeni minus ili odobrenje kredita i sve to u roku pola sata, samo uz pomoć mobilnog telefona. Posebnu prednost koju ostvarujete otvaranjem mRačuna predstavlja Debit MasterCard kartica koja stiže na kućnu adresu, a PIN dobijate SMS porukom.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Spreman je i novogodišnji paket dobrodošlice - ako otvorite mRačun do 31.decembra ove godine, dobijate na poklon 4000 dinara. Uslov je da prva zarada bude uplaćena na ovaj račun do kraja februara sledeće godine, do kada morate obaviti i prvu transakciju novom Debit MasterCard karticom.

Addiko banka vam poklanja više komfora i slobodnog vremena, a na vama je da to vreme osmislite i iskoristite najbolje što umete.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
mRačun otvaranje mRačuna pr sadržaj Addiko banka online bankarstvo mobilno bankarstvo Debit Mastercard

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana