Tekst objavljen: 13.12.2019 10:55        


Počnite da štedite već danas, nikad ne znate za šta vam novac može zatrebati

Uz štednju u API banci ostvarujete pravo na Visa karticu i putno osiguranje!

Stara mudrost kaže da ko štedi – taj i ima. Valjda se zbog toga sve više građana Srbije, prema poslednjim statisikama NBS-a, odlučuje da oroči svoj novac u banci. I tu se uvek javi pitanje: koju banku je najbolje da odaberem?

Da li ona koja nudi najbolje kamatne stope? Ili možda ona za koju smo od nekog čuli da ima baš dobre uslove? Ili nam treba banka iza koje stoji siguran kapital i koja je stabilna na duže staze?

Ako tražite stabilni i sigurnu banku za vaš novac, onda je API banka pravo mesto za vas. Kapital ruskog porekla koji ova banka ima iza sebe je garant stabilnosti na duži vremenski period, u šta su se njeni klijenti već uverili.

Štednja koju API banka nudi ima veoma povoljne uslove, naročito ako je reč o štednji u evrima. Plus, ovde imate mogućnost i da stalno koristite 30% od sredstava koje ste stavili na štednju, a to uvek dobro dođe, naročito ako vam iskrsnu, što se, nažalost, često događa – neki neplanirani troškovi. Na primer, neku popravku u kući ili na autu nikad ne planiramo i u takvim situacijama vam ovakva mogućnost često znači i spas.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Međutim, ovo nisu sve povoljnosti koje ova mlada banka na srpskom tržištu nudi svima koji se odluče za štednju do 31. januara naredne godine: ako rešite da oročite svoj novac u API banci ostvarujete pravo na Visa kreditnu karticu (Classic ili Gold) bez troškova održavanja! A tu je i besplatno UNIQA putno osiguranje, taman ako za praznike planirate da otputujete na doček Nove godine do neke evropske metropole.

Kako izgleda kompletna ponuda štednje u API banci možete pogledati ovde, a ukoliko možda imate neke nedoumice, možete posetiti i najbližu filijalu, gde će njihovi ljubazni zaposleni odgovoriti na svako vaše pitanje.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
API Bank štednja u evrima štednja u eur ili rsd pr sadržaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana