Tekst objavljen: 04.08.2021 11:55        


Svaki dan je novi izazov za male biznise. Srećom, tu je neko ko može da vam pomogne

Visa pogodnosti za male preduzetnike – sjajna prilika da razvijete svoje ideje


Preduzetništvo je sjajna stvar i privlačno je ljudima zbog mnogo pogodnosti koje nudi. Daje slobodu da svoje biznis ideje pretvarate u stvarnost i da u dinamičnom okruženju menjate svet.

Tako razmišljaju pravi preduzetnici, oni koji se ne boje svakodnevnih izazova. Podrška malim biznisima je važna, naročito danas kada se svet svakodnevno suočava sa novim izazovima, a preduzetnici i vlasnici malih biznisa to itekako osećaju.

Visa je razvila digitalnu platformu za podršku malim biznisima. Na njoj svi koji vode male biznise imaju priliku da saznaju korisne informacije o različitim projektima, a koje im mogu pomoći za razvoj i unapređenja njihovog poslovanja. Uz to, ovde će dobiti i relevatne smernice za unapređenje njihovog digitalnog prisustva.

Pored ovoga, Visa je obezbedila i niz pogodnosti korisnicima Visa business kartica, koje koriste mala i srednja preduzeća.

Prva pogodnost je virtuelni lični asistent: Reč je Visa Concierge opciji sa čet bot podrškom, koja je do kraja godine dostupna svim korisnicima Visa business kartica besplatno. Visa Concierge može da se koristi za realizaciju potreba svog poslovanja i dodatnu podršku.

Pored ličnog asistenta, tu je i niz globalnih i lokalnih ponuda za korisnike Visa business kartica.

Što se tiče globalnih ponuda, tu su popusti i pogodnosti na online servise kao što su Google Ads, Dropbox, Office 365, Docusign i mnoge druge.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Kada pričamo o lokalnoj ponudi, na raspolaganju ovim korisnicima su popusti na pravne usluge i besplatni pravni savet, popusti za imovinsko i zdravstveno osiguranje, besplatno pokretanje onlajn naplate, usluge dizajna, prevodilačke usluge i još mnogo toga. Evo i šta se sve konkretno nudi korisnicima iz Srbije.

Svi preduzetnici sa Visa Business karticom dobijaju popust od 40% na obračun provizije na prodaju i promociju na Limundo.com i Kupindo.com platformama. Reč je o najpopularnijim sajtovima na e-commerce tržištu u Srbiji, a oni vam nude mogućnost da počnete sa prodajom svojih proizvoda ili kupite sve što vam treba za posao.

Potrebne su vam Loyalty i Gift kartice za vaše verne mušterije? SiS kartice su tu da svojim atraktivnim i kvalitetnim rešenjima učine da na svoje stalne klijente ostavite najbolji mogući utisak. Korisnici Visa business kartica dobijaju 15% popusta na usluge.

Sve više ljudi posle završene kupovine ili pružene usluge se odlučuje za plaćanje online. Opcija plaćanja preko interneta je „must have“ za svaki biznis koji želi da napreduje, a tu vam može pomoći CorvusPay. CorvusPay nudi rešenje za prihvat i obradu platnih transakcije na internetu, a sam sistem može biti skrojen po meri klijenata i specifičnih zahteva njihovog biznisa. Korisnici Visa business kartica dobijaju 3 meseca besplatnog održavanja ovog rešenja.

Da bi biznis bio uspešan, potrebno je da bude na čvrstim temeljima. To znači da bude osiguran sa što više strana. Ukoliko želite da osigurate imovinu svoje firme ili vam je potrebno zdravstveno osiguranje za vas i vaše kolege – tu je Generali Osiguranje Srbija sa do 20% popusta. Ako vam zatreba pravna podrška i pomoć, uvek možete da zakucate na vrata JPB Law advokatske kancelarije i dobijete besplatni pravni savet i do 20% popusta na druge usluge.

Podrška koju na putu razvoja vašeg biznisa možete da dobijete sa Visa business karticom je na dohvat ruke. Dovoljno je samo da je zgrabite i da zajedno sa pouzdanim partnerom krenete ka uspešnom poslovanju.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
visa platforma za podršku malim biznisima Visa business kartice Visa Conciegre Visa mali biznis preduzetništvo preduzetnici

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana