Tekst objavljen: 02.07.2013 13:14        


Zaposleni Alpha Bank su proteklog vikenda sproveliakciju ”Gerila baštovanstvo” u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Osnovna ideja ovogodišnje akcije bila je da sezapuštene površine u urbanim sredinamaulepšaju i dodatno oplemene sađenjemcveća i zelenila.

Alpha Bank realizovala "Gerila baštovanstvo”

I ove godine, rukovodeći se načelima i tradicijom volonterizma, Alpha Bank je sa svojim zaposlenima organizovalasada već tradicionalni Dan dobrovoljaca.

Naime, od 2009. godine, zaposleni Alpha Bank ujedinjeni u ideji i delovanju na polju društveno odgovornog poslovanja, organizuju akciju kojom pokušavaju da promene, unaprede i ulepšaju svet u kome živimo.

Ovogodišnji, peti po redu Dan dobrovoljaca, posvećen je ulepšavanju svakodnevice ljudi, unošenjem više boja, mirisa ilepote kroz cveće i zelenilo koje je posađeno.



Nekoliko stotina dobrovoljaca Alpha Bank suovogvikenda u Beogradu, Novom Sadu i Nišu svoja formalna odela zamenili radničkim uniformama kako bi ujedinjeni, zajedno, učinili okruženje u pomenutim gradovima lepšim i prijatnijim mestom za život. Ovu akciju podržao je i Gradski sekretarijat za zaštitu životne sredine.

Dan dobrovoljaca se i ove godine obeležava kao internacionalni dan na nivou Alpha Bank Grupe, kada zaposleni iz Grčke, Kipra, Rumunije, Makedonije, Ukrajine, Bugarske i Albanije ujedinjenom akcijom rešavaju nekiod problema lokalne zajednice.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Alpha bank

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana