Tekst objavljen: 23.05.2013 13:00        


Sberbank Srbija nastavlja svoj partnerski odnos sa klijentima i sa zadovoljstvom predstavlja brze keš kredite namenjene fizičkim licima, sa pojednostavljenom procedurom i dostupnim sredstvima (u slučaju ispunjenja svih uslova predviđenih poslovnom politikom Banke), u roku od 24h od trenutka prijema kompletne dokumentacije.

BRZI KEŠ KREDITI Sberbanke

Brzi keš krediti su kreirani radi zadovoljenja različitih potreba klijenata i predstavljaju brz i jednostavan način da klijenti dođu do neophodne gotovine za kupovinu potrošnih dobara ili rešavanje likvidnosti.

Brzo odobrenje kreditnog zahteva, fiksna rata u prvih 60 meseci otplate, rok do 84 meseca i atraktivna kamatna stopa glavne su odlike Sberbank brzog keš kredita.

Sve dodatne informacije, možete dobiti širom Srbije u filijalama Sberbank Srbija ad, putem web site-a www.sberbank.rs ili putem Call Centra 0700 700 800.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    predrag 12.02.2014 17:16

    Da li je obavezan izveštaj iz kreditnog biroa i za brze keš kredite ili je dovoljna administrativna zabrana na platu.? Radim u gradskom javnom preduzecu.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Sberbank Sberbanka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana