Tekst objavljen: 30.10.2013 12:41        


U cilju unapređenja obrazovnog sistema Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, kao i doprinosa knjižnom fondu biblioteke, Eurobank je darovala 30 knjiga čuvenog britanskog ekonomiste Džona Mejnarda Kejnsa (John Maynard Keynes) “Collected Writings of John Maynard Keynes” i “ John Maynard Keynes Critical Assessments I and II”.

Eurobank podstiče razvoj ekonomske misli kod studenata

Takođe, Eurobank je finansirala i prevod knjige „Opšta teorija zaposlenosti, kamate i novca“ ovog autora, a u izdanju Službenog glasnika.

Predsednik Izvršnog odbora Eurobank Filipos Karamanolis posetio je Ekonomski fakultet i ovom prilikom darovao knjige dekanu Prof. dr Branislavu Boričiću. „Sa velikim zadovoljstvom ističem da je saradnja sa Ekonomskim fakultetom u Beogradu bila deo plana Eurobank da podstičemo i unapređujemo znanje studenata u oblasti ekonomske misli. Kroz literaturu, neprevaziđeni ekonomski stručnjak John Maynard Keynes predočiće studentima kako da globalnu ekonomiju posmatraju iz druge perspektive, kao neprekidno polje igre sa makroekonomskim posledicama“ – ističe Filipos Karamanolis, predsednik Izvršnog odbora Eurobank.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Eurobank

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana