Tekst objavljen: 26.07.2015 10:01        


Raiffeisen banka je ovogodišnji dobitnik nagrade „Najbolja banka u Srbiji“, koju dodeljuje finansijski magazin „Euromoney“ u okviru svog godišnjeg izbora “Nagrade za izvrsnost“. Banka je ovo priznanje uglednog magazina osvojila drugu godinu zaredom.

Finansijski magazin „Euromoney“ Raiffaisen banka

“Ovo je treće priznanje uglednih finansijskih magazina za izuzetne rezultate ostvarene u 2014. godini. Ponosni smo što je naš uspeh prepoznat ne samo od domaće, već i od međunarodne stručne javnosti.

Ono predstavlja potvrdu kvaliteta naše strategije, ali i podstrek da u narednom periodu nastavimo da nižemo poslovne uspehe”, izjavio je tim povodom Zoran Petrović, predsednik Izvršnog odbora Raiffeisen banke u Beogradu.

„Euromoney“ je jedan od vodećih mesečnika koji se bavi bankarstvom, finansijama i tržištima kapitala. „Nagradama za izvrsnost“, koje dodeljuje već više od 20 godina, on nagrađuje finansijske institucije koje ostvare najbolje poslovne rezultate na svom tržištu, kao i vodeće banke u više od 100 zemalja.

Pre ovog priznanja, Raiffeisen banka je za odlične rezultate ostvarene u 2014. godini. dobila nagradu „Banka godine u Srbiji“ od strane časopisa „The Banker“, kao i „Najbolja banka u Srbiji“ koju dodeljuje ugledni finansijski magazin „Global Finance“.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Raiffaisen banka banka bankarstvo

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana