Tekst objavljen: 09.10.2013 12:23        


Sberbank Srbija nastavlja da gradi svoj partnerski odnos sa klijentima i sa zadovoljstvom predstavlja kredit za refinansiranje po specijalnim uslovima za koje građani mogu aplicirati sve do kraja godine.

Kredit za refinansiranje Sberbanke po specijalnim uslovima

Specijalna ponuda se odnosi na kredite za refinansiranje namenjene fizičkim licima i penzionerima, a podrazumeva odobravanje ovog kredita bez troška obrade po specijalnim, promotivno niskim kamatama. Svi zainteresovani klijenti imaju mogućnost dobijanja dodatne gotovine, na rok do 84 meseca i odobrenje kredita u roku od 24h.

Sberbank Srbija nudi klijentima široku ponudu kredita za refinansiranje u dve opcije – u dinarima i u evrima i to sa nominalnom kamatnom stopom za evre od 7.95% (EKS od 10.38%*) fiksno u prvih 12 meseci. Klijentima je u ponudi i opcija u dinarima sa najnižom nominalnom kamatom od 13.95% (EKS od 19.88%*), takođe fiksno u prvih 12 meseci.

Veliki broj klijenata koristi kreditne kartice, dozvoljeni minus, keš kredite, a kreditom za refinansiranje sve ove obaveze mogu biti objedinjene u jednu mesečnu ratu. Kada klijent refinansira svoj kredit, u mogućnosti je da ukoliko to kreditna sposobnost dozvoljava, uzme i dodatnu gotovinu, na duži vremenski period.

Pored promotivno niskih kamatnih stopa, mogućnosti dobijanja dodatnog keša i brze procedure za realizaciju kredita, Sberbank Srbija je odlučila da ode korak dalje i da sve klijente koji do kraja godine podnesu zahtev za kredit za refinansiranje oslobodi troška obrade kredita.

Sve dodatne informacije, možete dobiti širom Srbije u filijalama Sberbank Srbija ad, putem web site-a www.sberbank.rs ili putem Call Centra 0700 700 800.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Sberbank Sberbanka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana