Tekst objavljen: 17.03.2015 15:40        


U roku od 24 sata, klijentima Hypo Alpe Adria banke može biti odobren dinarski keš kredit, sa fiksnom kamatnom stopom, u iznosu do 400.000 dinara i rokom otplate od 12 do 36 meseci. Pored navedenih uslova, klijenti mogu odabrati i druge modele gotovinskih kredita u skladu sa svojim potrebama i mogućnostima.

Nova ponuda keš kredita Hypo banke

  U slučaju da žele da refinansiraju obaveze kod drugih banaka, Hypo banka građanima omogućava da podnesu zahtev za kredit na duži rok otplate, do 84 meseca i to u iznosu do 10.000 evra (u dinarskoj protivvrednosti). Svi koji podnesu zahtev za ovaj model kredita do 30. aprila 2015. godine, biće oslobođeni jednokratne naknade za obradu kredita.

Primer gotovinskog dinarskog kredita sa fiksnom kamatnom stopom

Iznos kredita                100.000
Učešće klijenta            Bez učešća 
Rok otplate                  12 mesec

NKS                                 12%
EKS                                 16,45%
Mesečna rata               8.885

-Nastojali smo da kreiramo ponudu gotovinskih kredita koja će građanima omogućiti da im ono o čemu maštaju bude dostupno.

Svesni smo da naši klijenti imaju različite potrebe, ali i različite mogućnosti i zato u Hypo banci mogu odabrati model keš kredita koji će biti u skladu sa tim potrebama i mogućnostima – ističe Ivana Petrović, direktor Sektora upravljanja prodajom Hypo Alpe Adria banke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
dinarski kredit hypo banka banka hypo dinarski kredit hypo banke

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana