Tekst objavljen: 28.09.2015 10:48        


Internet je već toliko prisutan u našim životima, da mnoge stvari obavljamo mahinalno, ni ne primećujući da je do pre samo deceniju ili dve mnogo toga bilo nemoguće. 

Specijalna ponuda za Internet korisnike –2% niža kamata

AdvertisementSa prijateljima na drugom kontinentu satima razgovaramo besplatno, kao da upravo sedimo sa njima na kafi.
Poslednje vesti saznajemo iz prve ruke, pre nego što ih vidimo u televizijskim vestima. Umesto limitirane ponude obližnjeg butika, ekranom nam se smenjuje ponuda garderobe sa svih kontinenata. Preko interneta kupujemo, prodajemo, komuniciramo, informišemo se, završavamo poslove, učimo…

Osluškujući potrebe klijenata i prilagođavajući ih savremenim tehnologijama, Sberbank je popularni Bonus kredit učinila još atraktivnijim. Naime, povoljne kamatne stope još su niže ako za Bonus kredit aplicirate online, preko sajta http://www.sberbank.rs/.

Ako vam je potrebna pozajmica do 600.000 dinara, u samo nekoliko klikova podnesite zahtev za Bonus keš kredit i ostvarićete pravo na kamatu od 13.15%, a Bonus kredit za refinansiranje za koji je zahtev podnet putem sajta dobićete sa kamatom od 11,95%. Ove kamatne stope su za čak 2% niže od ponude Bonus kredita tokom promotivnog perioda.

Pored uštede vremena, dodatni bonus je i mogućnost da zahtev za kredit podnesete u bilo kom trenutku i sa bilo kog mesta, bez odlaska u ekspozituru i uz minimum neophodne dokumentacije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
kredit za refinansiranje keš krediti Sberbank banke

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana