Tekst objavljen: 21.02.2023 16:45        


A sutra o onim lošim.

Da li znate da postoje dobra i loša zaduženja? Danas pričamo o ovim dobrim


Ne postoje dobri i loši krediti.

Postoje skuplji i jeftiniji, a da li je neki kredit dobar ili loš, tj. da li je poslužio za ono za šta ste ga uzeli ili ne - zavisi isključivo od onog ko ga podiže.

Takođe, bez obzira da li je reč o keš kreditu, kreditu za refinansiranje ili stambenom kreditu, možemo da napravimo podelu i na dobra i loša zaduženja prema predmetu zaduženja ili, jednostavnije rečeno, prema onome zbog čega pozajmljujemo novac od banke.

Naravno, svaki izbor kredita i zašto ga podižete kod banke je na vama, ali ovo su stvari za koje, po našem mišljenju, vredi podizati kredit.

Kao što smo već napomenuli, danas pričamo o stvarima za koje se vredi zadužiti, dok ćemo se sutra baviti onima koje možda ne zaslužuju da zbog njih pozajmljujemo novac od bankara.

Dobra zaduženja mogu biti:

  • stambeni kredit

  • studentski kredit

  • biznis kredit 

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Zašto se ovi krediti mogu smatrati dobrim kreditima (dobrim pod uslovom da ih pametno odaberete i otplatite bez poteškoća)? I šta je zajedničko za sve tri pozajmice?

Sva tri kredita koja smo spomenuli iznad se kupuju sa jednim istim načinom razmišljanja: ljudi ih uglavnom podižu jer čine nešto dobro za sebe, to jest zato što ulažu u nešto što im donosi osetne koristi: stambenim kreditom (najčešće) kupujemo sebi krov nad glavom, sa studentskim kreditom plaćamo studije i ulažemo u znanje (a to nema cenu i niko ne može da nam ga oduzme), dok sa biznis kreditom ulažemo u posao koji će nam (nadamo se) doneti još više novca.

Da se razumemo: sve zavisi od vas: čak i neki od ovih kredita može biti loš kredit ako ne bude odabran pametno, a isto važi i za one "loše" kredite o kojima ćemo se pričati sutra.

Ukoliko vam je potrebna pomoć u pronalaženju povoljnog stambenog, keš ili kredita za refinansiranje, Kamatica savetnik je pravo rešenje za vas.


Ovakve i slične savete možete pročitati i u našem newsletter-u.

Formular za Kamatica savetnika






Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja





Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
svi krediti svi krediti na jednom mestu sve o kreditima sve o kreditima na jednom mestu kreditni savetnik sve banke na jednom mestu sve banke u srbiji ponude svih banaka najbrže do kredita najlakše do kredita hoću kredit potreban mi je kredit keš krediti krediti za refinansiranje stambeni krediti studentski krediti biznis krediti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana