Tekst objavljen: 24.03.2022 15:40        


Stiglo je proleće, a sa njegovim dolaskom počinje i sezona građevinskih radova u kući

Ovo je najpovoljniji način da finansirate renoviranje stana ili kuće


Kažu ljudi da svakih sedam godina treba da naprave reviziju svog života. Drugim rečima, da se zapitamo da li su stvari onakve kakve želimo i da li smo zadovoljni životom.

Isti vremenski period od sedam leta treba primeniti i kada je u pitanju vaš dom. Bilo da je u pitanju kuća ili stan, sedam godina je period posle koga dom valja renovirati i udahnuti mu novi život.

A kako nam je stiglo proleće, sada je idealno vreme za manje ili veće građevinske radove. Ako prvo nađete majstore.

Kada se odlučite za renoviranje prvo pitanje se nametne samo: kako platiti radove?

Ukoliko nemate novca „u šteku“ ili niste podigli pare koji ste prethodno stavili na štednju (LINK), najverovatnije je da ćete posegnuti za kupovinom kredita ili nekog drugog bankarskog proizovda.

Ako ste u ovoj situaciji, onda će vam sledeći savet dati odgovor na pitanje koja varijanta finansiranja je najpovoljnija za radove u kući ili stanu.

Da biste mogli da dobijete najprecizniji odgovor na ovo pitanje, morate prvo da proračunate koliko će vas izaći kompletni troškovi. Najbolje da je sve stavite na papir i kada budete imali cifru, onda ćete znati koju opciju od tri postojeće je najbolje izabrati:


Nedavno smo pisali o tome da je dozvoljeni minus najskuplji bankarski proizvod i da ga treba koristiti samo u situacijama kada nemate baš nikakvu drugu mogućnost i da ga treba koristiti najkraće moguće. Dakle, preostaju opcije stambenog za renoviranje ili keš kredita za veće troškove.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


I jedna i druga opcija su potpuno validne, a na vama je da nađete povoljniju opciju, u čemu vam mi možemo pomoći.

Takođe, bilo bi dobro da sa bankom proverite da li postoji mogućnost dogovora oko plaćanja majstorima i izbegavanja avansne uplate. Dakle, da banka od kredita koji ste uzeli plati izvođaču radova pošto on dostavi dokaz da je posao završen u dogovrenom roku. To bi bilo najelegantnije rešenje, pa možete probati da napravite takav dogovor.

Što se tiče manjih troškova renoviranja, na primer, kupovinu novih kućnih aparata ili materijal za radove koji ćete sami izvesti, onda je bolje da izaberete kupovinu na rate ili kupovinu karticama sa odloženim plaćanjem.

Za koju god vrstu kredita da se odlučite, mi vam možemo pomoći tako što ćemo pronaći najpovoljniji kredit koji vi lično možete da kupite. Dovoljno je samo da kliknete ovde ili pozovete 0700 800 700.

Ovakve i slične savete možete pročitati i u našem newsletter-u.

Formular za Kamatica savetnika






Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja





Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
krediti keš krediti stambeni kredit kredit za renoviranje kuće kredit za renoviranje stana renoviranje proleće najpovoljniji kredit kamatica savetnik

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana