Tekst objavljen: 02.08.2013 8:30        


Novi Beograd je sve bliže realizaciji još jednog velikog stambeno-poslovnog projekta. Novi stambeni blok biće izgrađen na uglu Ulice Omladinskih brigada i Jurija Gagarina, a imaće 841 stambenu jedinicu, kao i druge kombinovano poslovno-komercijalne sadržaje.

Novi stambeni kompleks niče u Bloku 67a

Investitor projekta u novobeogradskom Bloku 67a je kompanija "Deka Inženjering" iz Beograda, inače firma poznatih bivših industrijalaca Andreja Jovanovića i Bojana Milovanovića, osnivača firme “Marbo produkt” za proizvodnju grickalica i brze hrane.

Nakon prodaje "Marba" američkoj prehrambenoj kompaniji “Pepsi”, doneli su odluku o reinvestiranju dela kapitala u nekretnine, kupujući vrlo atraktivnu lokaciju u Bloku 67a.

Prema odobrenom rešenju radi se o kompleksu od sedam objekata, od čega je šest stambenih i jedan objekat poslovne namene sa hotelom.

Parcela je površine 36.000 kvadrata, dok će površina izgrađenih objekata biti blizu 137.000 kvadrata uključujući podzemne i nadzemne etaže.

Ponuda stanova različitih struktura i tipova pruža kupcima mogućnost izbora između jedinica od 25 metara kvadratnih do 145 kvadrata.

Kompleks takođe ispunjava najviše standarde energetske efikasnosti, a posedovaće i podzemnu garažu sa 250 garažnih mesta, 90 nadzemnih parking mesta kao i igralište za najmlađe stanare sa uređenim pešačkim stazama.

Ulazne partije u objekat imaju stepeništa i rampe za osobe sa invaliditetom, kao i namenska parking mesta.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Milos - beli listić 09.08.2013 13:56

    bolje bi im bilo da sačekaju #univerzijadu# pa da i oni zbog potrba univerzijade izgrade 13 spratova kao mišković

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
stanovanje stanovi stanogradnja gradnja stanova Beograd

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana