Tekst objavljen: 18.01.2013 7:46        


Sve veći broj hotela u Beogradu ima ponudu za mesečni najam sobe. Studenti, ali u poslednje vreme i Beograđani koji nemaju svoj stan odlučuju se za ovu vrstu smeštaja.

Samo ovde: Život u hotelu jeftiniji nego kod kuće

Hoteli Slavija iznajmljuju sobe na mesečnom nivou, a odnedavno su i studentima jednog univerziteta omogućili tu pogodnost po nižim cenama.

Cena iznajmljivanja jednokrevetne sobe je 20.000 dinara. Dvokrevetna soba od 18 kvadratnih metara iznosi 24.500 dinara. U cenu su uračunate sve komunalije, raspremanje sobe i posteljina, koja se menja jednom nedeljno.

Kada dva cimera podele ove troškove, plaćaće oko 12.000 dinara za sobu u centru Beograda. Poređenja radi, iznajmljivanje sobe ove veličine u Žarkovu, na periferiji grada, iznosi oko 90 evra, dok troškovi poput Infostana, struje i kablovske iznose još 30-40 evra mesečno.

Kako bi izašli u susret studentima koji su hotelom zamenili studentski dom, prilagođene su i cene obroka. Tako kompletan ručak iznosi 350 dinara.

Mesečni najam sobe u svojoj ponudi ima i Hotel Železničar. Cena jednokrevetne sobe u ovom hotelu iznosi 35.000, u koje ulaze i sve ostale dažbine. Sobe sadrže ležaj, ormar, kupatilo i predsoblje.

Pojedini hoteli svoje mesečne ponude prave prema potrebi gosta. Tako će hotel Srbija za višemesečno stanovanje svom gostu odbiti 30 odsto od ukupnog računa.

Iako hosteli zvanično ne iznajmljuju sobe na tako dug period, moguće je napraviti individualne ponude do 10.000 mesečno.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
hotel hoteli Srbija troškovi troškovi života životni troškovi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana