Selektor Paket Račun

Izvor Kamatica

Tekst objavljen: 18.05.2015 15:59        


3.5/5
Ponuda istekla

Promocija istekla.

Banke se utrkuju kako bi budućim klijentima ponudile što atraktivniju ponudu i tako obezbedile sebi potencijalnu zaradu. Analiza ponude UniCredit banke koju je sprovela ekipa finansijskog portala Kamatica je još jedna u nizu koju ćemo uraditi i uporediti ovu ponudu sa sličnim ponudama kako bismo olakšali izbor vama.

Selektor Paket Račun

Kako postoji mnogo paketa računa na tržištu da bi privukli klijente, banke nude atraktivne proizvode. Takva je i ponuda UniCredit banke i njihov Selektor tekući račun. U moru usluga korisno je imati račun za 1 dinar, ali je nažalost ta ponuda vremenski ograničena i traje do kraja 2015.godine.

U okviru ove promotivne akcije možete da koristite i dodatne pogodnosti koji će vam biti besplatne do kraja godine.

  • E banking - Vam omogućava raspolaganje i kontrolu nad finansijama putem računara; 
  • M banking - Vam obezbeđuje raspolaganje i kontrolu nad finansijama putem mobilnog telefona; 
  • SMS Servis - putem poruka obaveštava o uplatama, isteku prekoračenja, dospeću rate kredita; 
  • Trajnim nalogom - dajete ovlašćenje banci da u Vaše ime obavlja redovna plaćanja Vaših mesečnih računa; 
  • SMS alarm - obaveštava o promeni stanja na računu nakon svake transakcije obavljene putem platne kartice.
Ukoliko ne otvorite račun do kraja promotivnog perioda koji traje do kraja 31.maja, održavanje paket računa se naplaćuje od 149 RSD i to je osnovna verzija računa, a cena se kreće do 449 RSD u zavisnosti od toga da li želite da koristite dodatne proizvode koji su vam u promotivnom periodu bili besplatni.

 U okviru ove promotivne akcije možete da koristite i dodatne pogodnosti koji će vam biti besplatne do kraja godine.
  • SMS Servis se doplaćuje 50,00 dinara mesečno; 
  • M banking se doplaćuje 60,00 dinara mesečno; 
  • E banking se doplaćuje 60,00 dinara mesečno; 
  • Trajni nalog se doplaćuje 50,00 dinara mesečno.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Malo je zbunjujuće to što se na sajtu nalaze dva cenovnika, sa dve različite cene za Selektor račun, a nismo uspeli telefonski da se objasnimo sa predstavnicima UniCredit banke, jer ni oni nisu znali da postoje dva različita cenovnika za ovaj proizvod. Prilikom otvaranja Selektor paket računa vama su na raspolaganju tri vrste debitnih kartica.

  • Visa Electron, izdavanje ove kartice se ne naplaćuje. Kao i svaka druga debitna kartica ima mogućnost plaćanja preko interneta u zemlji i inostranstvu, podizanje novca na bankomatu u okviru banke je bez provizije, na bankomatima drugih banaka u zemlji je provizija 1% od iznosa ili minimum 150 RSD, a na bankomatima u inostranstvu je provizija 1%, ili minimum 3 EUR. Kartica važi 5 godina; 
  • Maestro debitna kartica ima mogućnost plaćanja preko interneta u zemlji i inostranstvu, podizanje novca na bankomatu u okviru banke je bez provizije, na bankomatima drugih banaka u zemlji je provizija 1% od iznosa ili minimum 150RSD, a na bankomatima u inostranstvu je provizija 1%, ili minimum 3EUR. Kartica važi 5 godina; 
  • Dina Debit je debitna kartica kojom je moguće plaćati samo u Republici Srbiji. Ova kartica važi 5 godina, moguće je podizanje novca na bankomatima u zemlji, a ukoliko podižete novac na bankomatu druge banke provizija je 1%, od iznosa ili minimum 50 RSD.
Pristupite izboru tekućeg računa oprezno i planirajte troškove dugoročno, jer je procedura promene tekućeg računa zahtevna (prenos zarade, penzije, zatvaranje računa, namirivanje obaveza i slično), a to je ono na šta banke računaju i zato nude promocije tekućih računa koji su besplatni samo u ograničenom vremenskom periodu.

Primamljive ponude u promotivnom periodu mogu biti isplative ali uzmite u obzir da će na kraju tog perioda izabrani paket biti po ceni koja vam možda ne bude prihvatljiva.

Ukoliko želite da napravimo analizu nekog drugog proizvoda ili usluge na tržištu možete nam pisati na redakcija@kamatica.com

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
istraživanja kamatica kamatica UniCredit Banka test proizvodi selektor tekući račun

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana