Tekst objavljen: 02.04.2013 8:30        


Do “fijata 500 L nacionale“, koji se isključivo u Srbiji može kupiti po posebnoj ceni od 10.900 evra, stiže se veoma lako, svega u nekoliko koraka, kažu u kompaniji Fijat atomobili Srbija (FAS).

Evo kako do "fijata 500 L" za 112 evra mesečno

Automobil se može kupiti kod ovlašćenih dilera kompanije FAS, a proces kupovine identičan je standardnom načinu kupovine vozila na domaćem tržištu.

DODATNA OPREMA:

Paket 1 – Električni podizači zadnjih prozora, Elektropodesivi retrovizori sa funkcijom odmrzavanja, 5.4″ touchscreen radio CD MP3 + bluetooth + USB + AUX, Kožni volan sa telefonskim i audio komandama, Kožna ručica menjača – 850EVRA

Paket 2 – Svetla za maglu, Parking senzori, Aluminijumske felne 205/55 R16 – 850EVRA
Pastelna boja – 250 EVRA
Metalik boja – 400 EVRA
Dvobojna boja – 700 EVRA
Povlašćeni uslovi kreditiranja od 1,9 odsto biće produženi i posle Sajma automobila i trajaće tokom celog aprila.

- Kod njih možete prvo videti, a zatim i testirati vozilo pre same kupovine. Model “500 L nacionale” može se kupiti po ceni od 10.900 evra samo na srpskom tržištu. Auto se može kupiti, osim u gotovini, i na kredit. Specijalan kreditni paket za kupovinu ovog automobila kupci mogu da dobiju jedino u Credit Agricole banci. Taj specijalni paket podrazumeva kredit na 72 meseca, uz učešće od 30 odsto od ukupne cene vozila. Mesečna rata iznosi 112,5 evra – kažu u ovoj kompaniji.

Atraktivne cene modela “fijat 500 L” koje su u ponudi na drugim tržištima, prema objašnjenju proizvođača, predstavljaju samo deo kratkoročnih promo-paketa i promenljive su prirode.

Ta kompanija objašnjava da verzija modela “fijat 500 L nacionale” dolazi u paketu posebno definisanog nivoa opreme, koji nije dostupan na drugim tržištima, što u velikoj meri utiče na ukupnu cenu vozila.

“Fijat 500 L nacionale”, naime, u standardnoj opremi sadrži klima uređaj, er-beg, čelične felne, tempomat, multifunkcijski displej, obogaćen unutrašnji i spoljašnji izgled.

Ukoliko biste da kupite i dodatnu opremu za ovog četvorotočkaša, morate da izdvojite 850 evra. Zauzvrat ćete dobiti električne podizače zadnjih prozora, kožni volan i menjač, CD MP3, USB i drugo.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Hogar 02.04.2013 8:50

    Juče sam pročitao podatak da DNEVNO u Srbiji bez posla ostane 150 ljudi,pa se pitam...DA LI SMO SPREMNI ZA RATU OD 112 EVRA i FIAT ?
    Kod nas se u mnogim domovima u ovom trenutku postavlja pitanje da li će danas biti hleba!

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
fijat fijat automobili srbija srpski fijat srpski fića Fiat 500l kupovina automobila prodaja automobila auto kredit

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana