Zvanični kurs Evra za dan 06.12.21. :: 117.5781 rsd
Tekst objavljen: 16.06.2017 9:59        


Addiko banka je potpisala ugovor sa Nacionalnim granskim atletskim savezom osoba sa invaliditetom Srbije o nastavku partnerstva koje je započeto prošle godine, pre početka Paraolimpijskih igara u Rio de Žaneiru. 

Addiko nastavlja da podržava atletičare paraolimpijce

I ove godine, Addiko banka će podržati atletski tim Paraolimpijske reprezentacije donacijom od 10.000 evra, u trenucima kada se sportisti pripremaju za Svetsko prvenstvo u Londonu. Posle Olimpijskih igara, ovo je najveće takmičenje u atletici i biće održano od 14. do 23. jula, uz učešće šest takmičara iz naše zemlje.

„Imamo posebno zadovoljstvo da i ove godine podržimo naše sportiste u nadi da će im ta podrška pomoći u ostvarenju ciljeva koje su postavili za Svetsko prvenstvo u Londonu. Sigurni smo da im je svaka pomoć dobrodošla tokom priprema, a njihov trud, snaga i volja će sigurno doneti rezultate“, izjavio je Ivan Radojčić, predsednik Izvršnog odbora Addiko Bank a.d. Beograd.

Draženko Mitrović, predsednik Nacionalnog granskog atletskog saveza osoba sa invaliditetom Srbije, zahvalio se na ukazanom poverenju. „Paraolimpijski atletski tim Srbije se uveliko priprema za ovako veliko i značajno takmičenje. Pomoć i podrška su uvek potrebni, jer procesi priprema, ali i samo učešće na takmičenju iziskuju određena sredstva. Posebno nam je drago što je ovo nastavak jednog dobrog partnerstva sa Addiko bankom i nadamo se da ćemo se, kao i prošle godine, na pravi način revanširati, tako što ćemo ostvariti postavljene ciljeve“, rekao je Mitrović.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
atletski savez atletičari paraolimpijci Addiko banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana