Tekst objavljen: 12.05.2017 16:22        


AIK Banka predstaviće poljoprivrednim proizvođačima svoju ponudu na 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, koji se održava od 13. do 19. maja 2017. godine.

AIK Banka na 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu

Sa ciljem aktivne podrške poljoprivredi i agrokompleksu, AIK Banka potpisala je sporazum o saradnji sa Garancijskim fondom AP Vojvodina, kojim su obuhvaćeni krediti za kupovinu poljovprivrednog zemljišta sa rokom otplate do 20 godina i krediti za kupovinu nove opreme i mehanizacije sa rokom otplate do 10 godina.

Sporazumom su obuhvaćeni i krediti za rekonstrukcju i adaptaciju silosa, hladnjača, plodnih skladišta, krediti za nabavku prateće opreme sa rokom isplate do 10 godina, kao i krediti za nabavku nove opreme i opreme za energetsku efikasnonst i obnoviljive izvore energije sa rokom otplate do 5 godina.

AIK Banka je u saradnji sa Garancijskim fondom AP Vojvodina za poljoprivredne proizvođače pripremila sajamsku ponudu dugoročnih kredita za kupovinu poljoprivrednog zemljišta, kao i namenske kredite za kupovinu nove opreme i mehanizacije sa rokom otplate do 120 meseci. Dugoročni krediti za kupovinu poljoprivrednog zemljišta odobravaju se na iznose od 5.000 evra sa fleksibilnim planom i rokom otplate do 20 godina.

Ovi krediti se mogu iskoristiti za kupovinu poljoprivrednog zemljišta, refinansiranje kredita sa namenom kupovine poljoprivrednog zemljišta i refinansiranje sopstvene investicije za kupovinu zemljišta.

Namenski krediti za kupovinu nove opreme i mehanizacije odobravaju se na iznose od 3.000 do 150.000 evra sa rokom otplate do 120 meseci. Ovi krediti namenjeni su kupovini nove pogonske i priključne mehanizacije, opreme, sistema za navodnjavanje, staklenika, plastenika i ostale opreme.

AIK Banka prepoznata je kao jaka, stabilna i pouzdana finansijska institucija u čitavom regionu, imajući u vidu da je Evropsko poslovno veće u okviru svojih nagrada International Socrates Award Ceremony, dodelilo AIK Banci priznanje za najbolju regionalnu instituciju, a prestižni britanski ekonomski magazin International Banker, u okviru svojih nagrada Banking Awards, dodelio je AIK Banci u 2015. i 2016. godini nagradu za najbolju komercijalnu banku u Srbiji i najbolju banku u pružanju servisa klijentima u Istočnoj Evropi.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
aik banka međunarodni sajam poljoprivrede novi sad

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana