Tekst objavljen: 31.03.2017 11:07        


U susret Danu studenata, AIK Banka nagradiće sa po 3.000 dinara, 5 studenata koji u inbox Facebook stranice AIK Banke dostave najzanimljivije priče, snimke ili fotografije vezane za studentski život.

AIK Banka nagrađuje najzanimljiviju studentsku avanturu

Nagradni konkurs počinje 30.03. i traje do 03.04. AIK Banka saopštiće imena srećnih dobitnika 04. aprila, koji će prilikom otvaranja tekućeg računa biti nagrađeni sa po 3.000 dinara.

Start paket tekući računi AIK Banke osmišljeni su posebno za mlade, sa akcentom na studente, kojima će ovaj proizvod pomoći u ostvarenju planova. Potrebno je da, u dogovoru sa svojim roditeljima, ispunite jednostavne uslove i uživate u pozajmici od 30.000 dinara. Sve što je potrebno jeste da vaši roditelji imaju stalna mesečna primanja u AIK Banci, po osnovu radnog odnosa, penzije ili drugog redovnog mesečnog primanja.

Pozajmicu možete dobiti i ukoliko ne ostvarujete mesečna primanja, uz solidarnog dužnika, odnosno člana porodice, oca ili majku, koji ispunjava već pomenuti uslov. Maksimalan iznos pozajmice koji možete dobiti jeste 30.000 dinara, koje su vam na raspolaganju u naredna 24 meseca, a sve to uz mesečnu nadoknadu održavanja računa od samo 250 dinara.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
banka aik banka tekući računi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana