Tekst objavljen: 02.02.2017 15:57        


Air Serbia, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, je objavila posebnu ponudu za Dan zaljubljenih "Putujte zajedno", pružajući svojim putnicima mogućnost da zajedno otputuju na neku od brojih zanimljivih destinacija u okviru mreže Air Serbia.

Air Serbia: Za Dan zaljubljenih "Putujte zajedno"

Za ovaj Dan zaljubljenih, Air Serbia nudi specijalne cene karata za dva gosta koji putuju zajedno. Ova specijalna ponuda podrazumeva povratne karte po cenama koje se kreću od 100 evra za oba putnika (uključujući sve takse i naknade), do čak 37 destinacija, u koje spadaju:


*Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Popust za bebe i decu neće se primenjivati. Promotivna ponuda važi za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju ili najmanje trodnevni boravak.

Karte će po ovim promotivnim cenama moći da se kupe samo od 3. do 7. februara 2017. godine za putovanja između 8. februara i 10. juna 2017. godine (osim za putovanja iz Beograda između 10. aprila do 7. maja 2017. godine).

Kupovina karata moguća je pozivanjem broja Air Serbia Kontakt centra 0800 111 528 (besplatni pozivi u okviru fiksne i mobilne telefonije Srbije), pozivanjem broja +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva, posetom nekoj od Air Serbia poslovnica, putem ovlašćenih turističkih agenata ili putem sajta www.airserbia.com

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Putujte zajedno Air Serbia dan zaljubljenih avio karte popust na avio karte

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana