Zvanični kurs Evra za dan 06.12.21. :: 117.5781 rsd
Tekst objavljen: 30.06.2020 12:10        


Danas u 08:00 časova, letom JU 2602 na relaciji Kraljevo-Beč, Er Srbija je počela obnovu letova sa Aerodroma Morava u Kraljevu, trećeg aerodroma u Srbiji sa kojeg srpska nacionalna avio-kompanija obavlja saobraćaj

Air Srbija obnovila letove iz Kraljeva i "pojačala" u Nišu

Ujedno, Er Srbija nastavlja i sa ponovnim uspostavljanjem avio-saobraćaja sa Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu. Tako je za sredu, 1. jul, najavljen prvi let od Niša do Salcburga, a za četvrtak, 2. jul, i prvi let do Hanovera posle prekida uzrokovanog pandemijom korona virusa.

„Izuzetno smo zadovoljni što postepeno obnavljamo sve više letova i tako proširujemo našu ponudu sa svih aerodroma sa kojih letimo u Srbiji. Letovi iz Niša i Kraljeva izuzetno su značajni zato što je reč o gradovima ka kojima gravitira veliki broj stanovnika južne Srbije, odnosno zapadne Srbije i Šumadije. Sve one koji se odluče da Er Srbijom putuju sa aerodroma Morava i Konstantin Veliki očekuje naša tradicionalno dobra usluga po povoljnim cenama,“ rekao je Dankan Nejsmit, generalni direktor Er Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Saobraćaj iz Kraljeva uspostavljen je 17. decembra prošle godine, letovima između ovog grada i Beča. Kada je reč o obnovi saobraćaja Er Srbije iz Niša, ona je počela 16. juna ove godine i to letovima za Frankfurt (Han) i Nirnberg.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
air srbija Aerodrom Kraljevo aerodrom niš obnavljanje avio saobraćaja avio saobraćaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana