Tekst objavljen: 04.05.2015 14:51        


Loša situacija na tržitu Srbije i čitave Evrope naterala je "Fiat" da po ugledu na Italiju primeni model prodaje i kod nas, a preslikaće se i na ostala tržišta jugoistočne Evrope.

Akcija kompanije Fiat, daš staro za novo

Kompanija “Chrysler Fiat automobili Srbija” pokrenula je prodajnu akciju u okviru koje će od ponedeljka vozilo staro više od 20 godina moći da se reciklira i tako ostvari popust za kupovinu novog “Fiata” ili “”, u vrednosti do 2.500 evra.

Popust za kupovinu vozila obezbedila je fabrika “Fiat” iz Kragujevca, koja je za kupce pripremila i beskamatno finansiranje do 9.000 evra, koje daje on kao proizvođač i ne ide preko komercijalnih banaka, prenela je Radio Televizija Srbije.

Loša situacija na tržitu Srbije i čitave Evrope naterala je “Fiat” da po ugledu na Italiju primeni model prodaje i kod nas, a preslikaće se i na ostala tržišta jugoistočne Evrope.

Glavna ponuda u okviru akcije je reciklaža, potom prodaja staro za novo i na kraju prodaja za keš sa popustom.

–Veoma je jednostavna računica, ako uzmemo ”fiat 500l pop”, koji košta 12.900 evra, i ako date automobil star 20 godina u reciklažu, dobijate popust od 2.500 evra – što znači da vas automobil košta samo 10.400 evra. Ako je auto star od 15 do 20 godina, taj popust je 2.000 evra, za keš je popust 1.000 evra i ako imate automobil polovan, a nije za uništavanje, ako ga dajete ”Fiatu” ili njegovom dileru– dobijate još 1.500 evra podsticaja na njegovu tržišnu cenu – rekao je Umberto Janučeli, komercijalni direktor “Fiat automobila Srbije“.

Svesubvencije daje Fiat bez državnih podsticaja, a za sve vrste automobila od najskupljih džipova do najjeftinijih modela postoje tabele u kojima su tačno izračunate subvencije kupcima.

–Želimo da rasprodamo zalihe naših automobila i da se učvrstimo kao prodavci. Ima popusta koji se kreću i do 7.000 evra kod kupovine najskupljih modela džipova. Jednostavno, za sve kupce imamo ponude – kaže Janučeli.

Pre kupovine treba pronaći reciklažni centar gde se automobili mogu uništiti na ekološki način. Za skuplje modele moguće je pokrenuti i kreditnu liniju u dogovoru sa “Fiatom” ili bankom, prenosi RTS.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Veselin 05.05.2015 21:29

    Gde pronaći konkretnije podatke i uslove prodaje i prava na kredit i slično...3963

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
staro za novo Fiat prodaja auta automobili

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana