Tekst objavljen: 17.03.2021 12:10        


IT Bootcamp, besplatna i neprofitna škola programiranja na nivou cele Srbije otvorila je prijave za besplatan IT kurs Razvoj veb stranica (PHP). Proces prijavljivanja je u toku, a završava se u nedelju 28.03.2021. godine

Besplatan PHP kurs na koji može da se prijavi bilo ko iz Srbije

Kurs će omogućiti polaznicima da sami kreiraju vebsajt koristeći PHP, skriptni jezik koji se koristi prvenstveno za izradu dinamičkih veb stranica i veb aplikacija, piše Startit. Kurs je namenjen polaznicima bez programerskog predznanja, ali je potrebno da kandidati poseduju računarsku pismenost.

Nakon završenog kursa, polaznici će moći samostalno da naprave funkcionalan vebsajt i programiraju koristeći PHP, a naučiće i da koriste hosting i domen.

Kurs odgovaratržišnim potrebama i praktičnom radu, uz dodatne pripreme polaznika za predstavljanje kompanijama.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

IT Bootcamp je škola osnovana od strane individualnih donatora iz dijasporepoput Petra Markovića, a izvodi se u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac. IT Bootcamp i ranije je organziovao besplatne kurseve,u Beogradu i Nišu, kao i kursevebesplatne prekvalifikacijeza ljude s područja Kosova i Metohije.

Od osnivanja 2018. godine do danas, 49 odsto polaznika kurseva je dobilo posao u IT kompanijama. Cilj škole je da pruži besplatno znanje populaciji koja nije imala priliku da se formalno obrazuje u sferi informacionih tehnologija.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
it obuka php kurs besplatni PHP kurs it sektor domaći IT sektor kursevi programiranje programiranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana