Tekst objavljen: 09.02.2015 16:18        


Nove Vip Biz tarife za mala i srednja preduzeća podeljene su u tri segmenta od kojih svaki odgovara različitim grupama zaposlenih i njihovim poslovnim potrebama i navikama u mobilnoj komunikaciji:

Besplatni dolazni roming pozivi u Vip Biz ponudi

Vip Biz Premium tarife namenjene su rukovodiocima i najzahtevnijim korisnicima koji dosta putuju jer jedine na tržištu nude besplatne neograničene roming pozive u celom svetu. Premium tarife nude i velike pakete minuta, poruka i opciju neograničenog interneta nakon potrošenog paketa, po smanjenoj brzini.

Vip Biz Standard tarife odgovaraju na standardne potrebe za internetom i komunikacijom ka korisnicima drugih mreža, uz pakete minuta i poruka ka svim mrežama, kao i paket megabajta. Svi oni koji se odluče za ove tarife do 31. marta ove godine dobiće takođe besplatnu uslugu neograničenih dolaznih roming poziva.

Vip Biz Office tarife zaposlenima u firmi nude razgovore unutar kompanije bez ograničenja i osnovnu komunikaciju sa korisnicima drugih mreža, uz najniži nivo mesečne pretplate. Sve Vip Biz tarife poslovnim korisnicima omogućavaju uštedu na troškovima mobilne komunikacije, jer u okviru mesečne pretplate sadrže neograničene razgovore unutar firme, prenos neiskorišćenih minuta ka svim mrežama i specijalne cene uređaja. iPhone 6 16GB dostupan je za 29.990 dinara a Yotaphone 2 za 15.990 dinara, oba uz tarifu Vip Biz Premium 4000. Najnoviji Samsung Galaxy A3 dostupan je za 1 dinar uz Biz Premium 2000 a ista cena važi i za HTC Desire 310 u tarifi Biz Standard 550. Sve zainteresovane firme mogu da zakažu sastanak sa Vip Savetnicima za poslovnu prodaju putem Vip sajta, 060/1230 ili u Vip centrima širom Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
roming biznis vip tarife

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana