Tekst objavljen: 02.09.2022 14:37        


Od 2. septembra 2022. godine Crédit Agricole banka Srbija AD Novi Sad promenila je naziv u RBA banka a.d. Novi Sad.

Crédit Agricole Srbija postala RBA banka – promena deo procesa pripajanja Raiffeisen banci

Promena je izvršena u sklopu procesa pripajanja Raiffeisen banci a.d. Beograd, započetom u avgustu prošle godine potpisivanjem ugovora, dok se potpuna integracija očekuje do kraja drugog kvartala 2023. godine.

U toku je intenzivan rad na obezbeđivanju što uspešnije integracije banaka i veoma smo zadovoljni onim što je do sada urađeno u cilju izgradnje velike, udružene banke“, izjavio je ovim povodom Zoran Petrović, predsednik Izvršnog odbora Raiffeisen banke.

Promena naziva je još jedan korak bliže ka potpunom pripajanju i približavanju naše nove članice identitetu Raiffeisen brenda, a dugoročno gledano - ostvarenju cilja Raiffeisen grupacije o strateškom širenju poslovanja na ovom tržištu“.

Predsednik Izvršnog odbora RBA banke Petar Jovanović ističe da će banka nastaviti da građanima, poljoprivrednicima, malim i velikim kompanijama pruža uslugu visokog kvaliteta na koju su navikli.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Radujemo se što ćemo sredinom naredne godine, nakon pripajanja Raiffeisen banci, biti u mogućnosti da ponudimo klijentima širi spektar proizvoda i inovativniju uslugu kako bi kreirali još bolje korisničko iskustvo” naglasio je Jovanović.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
credit agricole Raiffaisen banka banke

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana