Tekst objavljen: 06.11.2013 8:45        


Predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović izjavio je da bi najveći svetski prodavac nameštaja, švedska Ikea, već naredne godine mogla da počne izgradnju objekta na teritoriji opštine Stara Pazova, i to u novoj centralnoj industrijskoj zoni koja se prostire na površini od 389 hektara.

Da li je moguće: Ikea 2014. stiže u Staru Pazovu

- Prednosti te zone su, pre svega, lokacija uz autoput E75 i potpuna blizina Beograda, na samoj granici katastarskih opština Pazove i Zemuna. Upravo u toj zoni Delez gradi distributivni centar za ceo Balkan i oni su tu prvi investitori. Trebalo bi da 10-15 investitora može da se smesti na tom našem delu od 85 hektara - objašnjava Radinović.

- Ikea tu takođe ima zemljište od 16 hektara, koje su kupili još pre deset godina. Imali su probleme koje smo mi zatekli, da nisu raščistili odnose oko te zemlje, da su ih prethodni vlasnici tužili, nisu izvršili konverziju zemlje, u međuvremenu su se menjali zakoni... Imali smo sastanak sa njima, imali smo veoma otvorene razgovore i tražili smo ili da grade ili da ustupe zemljište. Rešili smo sve te probleme. Trebalo bi sada da izvrše konverziju i očekujemo da sledeće godine počnu da grade - najavljuje predsednik opštine Stara Pazova.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Srbija najveće plate nameštaj trgovinski lanci trgovinski lanac Srbija Ikea

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana