Tekst objavljen: 01.04.2019 13:36        


Ovo nije prvoaprilska šala – nova Sberbank ponuda stvarno SUPER keš kredita dostupna je već danas! Iskoristite priliku da uz nominalnu kamatnu stopu od 7,9 odsto, odnosno efektivnu kamatu od 9,5 odsto, obezbedite dodatna finansijska sredstva ili refinansirate postojeće obaveze.

Da li ste spremni za Sberbank stvarno SUPER keš kredit?

„Treću godinu za redom Sberbank Srbija klijentima nudi priliku da brzo, jednostavno i atraktivnim kamatnim stopama dođu do dodatnog keša. Kao i do sada, potrudili smo se da ispunimo visoka očekivanja naših klijenata i zadovoljimo njihove potrebe.

S tim u vezi, svi zainteresovani za stvarno SUPER keš kredit mogu podneti zahtev odlaskom u neku od ekspozitura širom Srbije ili u jednom od Sberbank ekspresa. Takođe, važno je napomenuti da svi klijenti koji apliciraju online tj. putem našeg vebsajta, mogu to da urade bez troškova obrade. Sam proces odobrenja kredita je izuzetno lak - sve što je potrebno je lična karta, overena administrativna zabrana i izveštaj kreditnog biroa. Sa navedenom dokumentacijom moguće je podići kredit u iznosu do 3.000.000 dinara, s rokom otplate do 95 meseci, uz mogućnost osiguranja kredita od nepredviđenih životnih okolnosti“ - izjavila je Mirjana Đorđević, direktorka odeljenja za razvoj proizvoda u sektoru stanovništva Sberbank Srbija.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ponuda stvarno SUPER keš kredita traje od 1. do 30. aprila. Već posle uskršnjih i prvomajskih praznika Sberbank za vam priprema i dodatna stvarno super iznenađenja. Dodatne informacije možete dobiti na sajtu Sberbank Srbija www.sberbank.rs, pozivom Kontakt centra na broj 19909, kao i u Sberbank ekspoziturama širom Srbije.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
super keš kredit Sberbank banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana