Tekst objavljen: 09.10.2015 8:29        


Nacionalna aviokompanija Air Serbia nudi, u okviru promotivne kampanje "Srećni petak", niže cene karata do Londona, Ljubljane i Skoplja. Kako je navedeno u saopštenju kompanije, kompanija nudi specijalne promotivne cene za povratne letove od Beograda do Londona počev od 220 evra, do Ljubljane počev od 130 evra i do Skoplja počev od 120 evra.

Danas niže cene karata do Londona, Ljubljane i Skoplja

Promotivna ponuda važi za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju, a cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte, dok putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu.
Popust za decu neće se primenjivati, dok se za bebe se plaća 10 odsto od pune cene karte.

Karte po promotivnim cenama biće na raspolaganju samo u petak, 9. oktobra i važiće za putovanja od 12. oktobra ove godine do 23. marta 2016. godine, osim u periodu između 18. decembra i 11. januara naredne godine.

Kupovina karata moguća je pozivanjem broja Air Serbia Kontakt centra na broj telefona 0800 111 528, pozivanjem broja +381/011 311-21-23, za pozive iz inostranstva, posetom nekoj od poslovnica kompanije, putem ovlašćenih turističkih agenata ili putem vebsajta www.airserbia.com.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Air Serbia srećni petak avio karte cene avio karata popust na avio karte

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana