Tekst objavljen: 21.09.2015 9:31        


U Beogradu će danas početi dvodnevni forum "Beogradski investicioni dani", čiji je cilj prikazivanje investicione potencijale Beograda i Srbije. Očekuje se da će na skupu, prema rečima pomoćnika gradonačelnika Borka Milosavljevića, učestvovati više od 300 stranih investitora.

Danas počinju dvodnevni  "Beogradski investicioni dani"

"I Beograd i Srbija naporno su radili u proteklih godinu i po dana pre svega na procesu makro-ekonomske stabilizacije. Napravili smo pogodno tlo i 300 stranih investitora koje očekujemo na ovom forumu potvrda je da smo na dobrom putu. Mi kao grad predstavićemo više od 60 projekata koji su ili završeni ili u fazi razvoja", rekao je Milosavljević, prenosi Beoinfo.

Na skupu će, kako je istakao, posebno biti predstavljen projekat "Beograd na vodi" i projekti koji će biti realizovani po principu javno-privatnog partnerstva.

Činjenica da se za mesec dana prijavilo više od 300 investitora, prema Milosavljeviću, govori da Beograd i Srbija sve više postaju poželjna investiciona destinacija.

"Beograd je iz faze poslovno-finansijske konsolidacije ulazi u novu fazu, fazu investicija, postaje jedno od najvećih gradilišta u ovom delu Evrope", poručio je Milosavljević.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Beograd beograd na vodi beogradski investicioni dani

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana