Tekst objavljen: 18.04.2016 11:00        


Veliki Beogradski sajam zapošljavanja, koji će danas biti održan u Domu omladine Beograda, okupiće 80 firme sa ponudama za slobodne poslove za više od 2.000 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija. Kako je saopstila Nacionalna služba za zapošljavanje, Sajam će biti otvoren od 10 do 16 sati.

Danas veliki beogradski sajam zapošljavanja

Kako je saopstila Nacionalna služba za zapošljavanje, Sajam će biti otvoren od 10 do 16 sati.
U ponudi će biti poslovi menadžera prodaje, operatera na računaru, prevodioca za engleski i italijanski jezik, profesora, proizvodnih radnika, hranitelja, radnika obezbeđenja, vozača, inženjera, prodavaca, pica-majstora, savetnika za osiguranje, mesara, kasira, magacionera, medicinskih sestara i lekara specijalista, baštovana, programera, šivača, vaspitača, pravnika, auto-električara, auto-mehaničara, konobara, kuvara, higijeničara, građevinskih radnika, armirača, tesara, turizmologa...

Neke od kompanija koje će se predstaviti su i Vulkan izdavaštvo, Air Serbia Ketering, Frikom, Hleb i kifle, Deleze Srbija, Zepter International, Ernst || Jang, Geosonda i Kopaonik, dok će 4 firme ponuditi i profesionalno usavršavanje kroz stručnu praksu - za 45 nezaposlenih mladih.

Svi koji su u potrazi za poslom imaće priliku da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave se i predaju svoje radne biografije (CV).

Na štandu Nacionalne službe moći će da se dobiju informacije o aktuelnim programima za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena i pomoć u pisanju radne biografije (CV).

U okviru sajma u 12 sati će biti organizovana radionica "Informacijom do cilja", na kojoj će institucije, članice Saveta za zapošljavanje grada Beograda, prezentovati mere i aktivnosti koje će sprovoditi u ovoj godini u cilju podsticanja zapošljavanja i razvoja privrede.

Organizatori Beogradskog sajma zapošljavanja i praksi su gradski Sekretarijat za privredu, beogradska filijala NSZ, Privredna komora Beograda i Dom omladine Beograda. 

Zvanično otvaranje sajma je u 11 sati, kada će se prisutnima obratiti predstavnici partnerskih institucija, organizatora manifestacije: gradonačelnik Beograda Siniša Mali, direktor NSZ Zoran Martinović, predsednik Privredne komore Beograda Milivoje Miletić i v.d. direktora Doma omladine Beograda Nenad Dragović.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
NZS pokreni se za posao posao Dom omladine sajam zapošljavanja

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana