Tekst objavljen: 10.12.2015 16:00        


U utorak 08. decembra 2015. u centrali Opportunity banke u Novom Sadu, završen je ovogodišnji izbor „Žena za 5“, svečanim uručenjem nagrada najuspešnijim klijentkinjama banke koje su ponele titulu u dve kategorije.

Dodela nagrada „Žena za 5“

Za ovogodišnju najpoljoprivrednicu izabrana je Gordana Pajčin, vlasnica malog poljoprivrednog gazdinstva, majka troje dece, koja se uz podršku porodice već dvanaest godina bavi uzgojem i prodajom cveća.

Proizvodnju je započela na vrlo maloj površini zemlje, da bi danas svojim radom, trudom i zalaganjem, uspela da proširi svoju proizvodnju, dodatno zaposli žene i na taj način zadovolji potrebe tržišta, pa samim tim i obezbedi ekonomsku stabilnost svoje porodice. Titula najpreduzetnice pripala je Jasmini Gubranski, koja se bavi linijskim taksi prevozom na relaciji Vrdnik-Ruma, već pet godina.

Jasmina je samohrana majka dvoje dece, koja radi od jutra do mraka ovaj tipično muški posao, da bi obezbedila kvalitetniji život za sebe i svoju decu. U narednom periodu planira da uključi i podstakne još žena da se bave ovim poslom, za koji kaže da neverovatno voli.

Obe klijentkinje, Opportunity banka nagradila je sa po 150.000 dinara namenjenih za unapređenje svojih poslovanja, a nagradu je uručio predsednik Izvršnog odbora Vladimir Vukotić, uz malu svečanost u centrali banke u Novom Sadu.

Opportunity banka tradicionalno, već šestu godinu za redom, nastavlja svoju podršku hrabrim i preduzetnim ženama, koje pored brojnih obaveza oko domaćinstva i porodice uspevaju, uz ogromnu volju i snagu, da vode i svoje poljoprivredno gazdinstvo ili mali biznis. Na taj način, ne samo da sebi obezbeđuju ekonomsku samostalnost, već svojim porodicama donose dodatni, često i jedini prihod, a samim tim i kvalitetniji život.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
žene preduzetnici Opportunity banka dodela nagrada žena za 5

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana