Tekst objavljen: 27.07.2015 14:15        


Drugi od tri promo Top summer vikenda, kreće u četvrtak, 30. jula, i trajaće do nedelje, 2. avgusta, a svi turisti koji posete Kopaonik ili Tornik na Zlatiboru moći će da ostvare 15 odsto popusta na cenu karata za neke od brojnih sadržaja.

Drugi Top Summer Vikend od 30. jula do 2. avgusta

Turistima koji se odluče za leto na planini na raspolaganju su panormaske vožnje žičarom, pešačke ture, staze za mauntin bajk (mountain bike) i mauntin kart (mountain cart).

Takođe, na raspolaganju su i adrenalinske atrakcije poput boba na šinama, zip lajna i tjubing staze, saopštila su Skijališta Srbije.

Pored ovih sadržaja, posetioci će moći da oprobaju svoje veštine u mini golfu, čiji je teren sa devet rupa prilagođen planinskom ambijentu, ali i u košarci, tenisu i fudbalu na multifunkcionalnom terenu.

Posle ovog vikenda, u planinskim centrima će se organizovati još jedan Top summer vikend, u terminu od 27. do 30. avgusta.

Zbog velikog interesovanja, žičara Pančićev vrh i bob na šinama na Kopaoniku rade ponedeljkom, utorkom i sredom od 9,00 do 15,00 časova, dok svakog četvrtka, petka subote i nedelje od 10,00 do 17,00 časova rade svi zabavni sadržaji na ovoj planini.

Tornik je otvoren svake srede, četvrtka, petka, subote i nedelje od 11,00 do 17.30 časova.

Za turiste koji borave na Zlatiboru, organizovan je prevoz od centra planine do Tornika i to u polascima od 10.30, 12.30, 15.00 i 16.30 časova.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Srbija zlatibor kopaonik domaći turizam putovanje skijališta

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana