Tekst objavljen: 26.11.2016 17:30        


Sistem "Dunav auto" otvorio je na Novom Beogradu u Bloku 45, novu poslovnu jedinicu, za tehnički pregled gde se u kratkom roku mogu obaviti sve usluge neophodne za registraciju automobila, izjavio je danas direktor Dunav auta Andrija Vujičić.  

Dunav auto otvorio poslovnu jedinicu u Bloku 45

On je Tanjugu kazao da se u novoj poslovnoj jedinici "Dunav auta", koja se nalazi u ulici Jurija Gagarina 165, mogu obaviti sve usluge oko registracije, od tehničkog pregleda, plaćanja svih taksi, do ugovaranja polisa osiguranja od auto odgovornosti, ali i auto nezgode ili kasko osiguranje.

"Otvaranje ovog poslovnog cenrtra je rezultat saradnje Dunav osiguranje i Dunav auta, s javno komunalnim preduzećem Parking servis", dodao je Vujičić.

Prema njegovim rečima, posebna pogodnost, nove poslovne jedinice je ta što je moguće dobiti registracionu nalepnicu, bez odlaska u MUP, kao i to što klijenti u saradnji s partnerima iz Parking servisa mogu da iskoriste i usluge vulkanizera i pranja vozila.

"Kao i u ostalim našim poslovnicama, moguće je platiti registraciju putem veb-kredita ili čekova, po čemu je poznato Dunav osiguranje, a u saradnji sa javnim preduzećem Pošta Srbije obezbeđen je izdvojeni šalter, odnosno uplatno mesto gde se mogu platiti takse za registraciju i polise osiguranja", naglasio je Vujičić.

On je potsetio da je ovaj tehnički pregled u Bloku 45 , a koji je nekada bio u sistemu Parking servisa, ima dugu tradiciju i da su se mnogi vozači navikli na tu adresu, gde će im sada biti pružane vrhunske usluge iz sistema "Dunav osiguranja" i "Dunav auta".

Prema rečima, Vujičić "Dunav auto" je najveća poslovna mreža u region sa više od 80 poslovnih jedinica za tehničke preglede koji se nalaze u većini gradova u Srbiji, a samo u Beogradu ih ima sedam.

On je istakao je i da ta organizacija u Srbiji godišnje izvrši tehnički pregled oko 170.000 četvorotočkaša.
Radon vreme poslovne jedinice Dunav auta u novobeogradskom bloku 45 u ulici Jurija Gagarina 165 je svakog radnog dana od 8.00 do 17.00h, a subotom od 8.00 do 13.00h.

Danilo Mićić koji je došao da registruje vozilo, kazao je da za klijente Dunav osiguranja, otvaranje ove poslovne jedinice na Novom Beogradu znači puno, jer na jednom mestu mogu da obave sve usluge registracije vozila i da dobiju nalepnicu bez odlaska u MUP.

"Sve možemo na jednom mestu da završimo i registrujemo auto za 40 minuta", kazao je Mičić.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
registracija vozila tehnički pregled Dunav osiguranje dunav auto

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana