Tekst objavljen: 21.06.2018 15:59        


Na svečanoj dodeli nagrada „Biznis partner 2018“, koja je održana u Beogradu, ProCredit banka je ponela čak dva značajna priznanja, a sve zahvaljujući svom uspešnom poslovanju, odličnim poslovnim rezultatima i podršci koju već godinama pruža razvoju domaće privrede.

Dva biznis priznanja za ProCredit banku

Po oceni stručnog žirija, ali i zahvaljujući glasovima prisutnih na ovoj ceremoniji, ProCredit banka je dobila i priznanje „Biznis partner 2018“, ali i priznanje „Best partner 2018“ i to u veoma jakoj konkurenciji mnogih renomiranih kompanija sa ovih prostora.

Obrazlažući priznanja koja su dodeljena ProCredit banci, organizatori ovog konkursa istakli su da je takva odluka doneta „na osnovu analize svih rezultata koji su potvrdili da je ProCredit banka inovativnim strategijama i visokim kvalitetom usluge postavila nove standarde u bankarskom poslovanju sa privredom“.

- ProCredit banka je na tržištu prepoznata i potvrđena kao pouzdan partner i lider u oblasti finansijskih i bankarskih usluga. Ostvarila je odlične poslovne rezultate, a visok stepen profesionalnosti i etičnosti, uvažavanje poslovnih partnera i klijenata, briga o zaštiti životne sredine i društvena odgovornost su parametri na osnovu kojih je postala snažan oslonac razvoju lokalne zajednice – istaknuto je u obrazloženju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
banka procredit dodela nagrada nagrada

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana