Tekst objavljen: 27.11.2014 16:48        


Findomestic Banka je povodom perioda novogodišnjih praznika prvi put predstavila ekskluzivnu online ponudu gotovinskih dinarskih kredita pod sloganom „Uhvati nižu kamatu“ koja će građanima biti na raspolaganju do 31. decembra 2014. godine.

Ekskluzivna online ponuda Findomestic Banke

Tokom promotivnog perioda, korisnicima internet mreže biće omogućeno da uz samo par klikova pristupe sajtu: www.praznicnikes.rs, gde ih samo nekoliko jednostavnih i vrlo zanimljivih koraka deli od prednosti Findomestic online ponude.

Konkretno, građani pristupanjem na www.praznicnikes.rs imaju mogućnost da kreiraju svoj KEŠ KOD, tako što će odigrati posebno kreiranu prazničnu igricu. Upravo ovakvom vrstom angažmana korisnici svoj jedinstven keš kod dobijaju na njihovu mejl adresu i time ostvaruju pravo na posebne uslove Findomestic gotovinskih dinarskih kredita, koji podrazumevaju nižu kamatnu stopu.

Kako bi realizovao dobijene specijalne uslove za ovu vrstu kreditnog proizvoda, dobitnik keš koda prilikom podnošenja zahteva za kredit u nekoj od Findomestic ekspozitura isti treba samo da izdiktira kreditnom korespodentu.

Takođe, pristup ovom specijalnom sajtu omogućen je sa svih uređaja, kao što su računari, mobilni telefoni i tableti, što znači da pravo na korišćenje ove specijalne ponude imaju svi internet korisnici.

Sve dalje informacije vezane za najadekvatniju kreditnu konstrukciju bankarski savetnici će klijentima preporučiti u skladu sa njihovim potrebama. Podsećamo da posebna vrednost koja ističe poslovanje Findomestic Banke u oblasti kreditiranja stanovništva jeste odgovorno kreditiranje građana, kao i potpuna transparentnost u odnosu sa klijentima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Findomestic banka online Findomestic keš Praznična ponuda Findomestic banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana