Tekst objavljen: 10.11.2016 13:42        


Na tržištu Srbije po prvi put je lansirana beskontaktna prepaid MasterCard platna kartica koja nudi nov pristup kontroli troškova i lakoći obavljanja transakcija. Ova kartica je lansirana u okviru zajedničkog projekta Eurobank i Mančester junajteda, čime je obeležena trogodišnja uspešna saradnja ove dve kompanije.

Eurobanka MasterCard platna kartica

„Eurobank predstavlja jednu od vodećih komercijalnih banaka, sa više od 1200 zaposlenih i pola miliona klijenata. Ove brojke same po sebi govore dovoljno o odgovornosti koju banka ima u svakodnevnom poslovanju – kao veliki poslodavac i institucija koja brine o finansijama građana Srbije. Zbog toga pažljivo merimo svaki korak kako bismo sačuvali i unapredili reputaciju odgovorne i stabilne banke, a istovremeno svoju ponudu prilagodili potrebama naših klijenata. Nova prepaid kartica sa znakom Mančester Junajteda jedan je od načina da to ostvarimo“, rekla je Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Eurobank.

“Dosadašnji dobri poslovni rezultati i saradnja sa jednim od najboljih fudbalskih klubova na svetu motivisali su nas da dodatno unapredimo segment platnih kartica, i ove godine uvedemo novu karticu sa znakom Eurobank – Mančester junajted, koja nudi inovativni pristup plaćanju i obraća se mladima. Beskontanktna prepaid platna kartica je pravi odgovor na njihove potrebe. Za tri godine od kad smo lansirali prve kobrendirane kreditne i debitne kartice, stvorili smo zajednicu fanova koja sada broji više od 17 hiljada članova”, rekao je Dušan Mihailović, član Izvršnog odbora Eurobank.

U skladu sa poslovnom politikom koja podrazumeva i snažnu posvećenost društveno odgovornom poslovanju, predstavnici Eurobank uručili su značajnu donaciju fudbalskom klubu “Mungosi”. Ovaj klub i školu fudbala našeg proslavljenog reprezentativca Aleksandra Kovačevića pohađa oko 50 dece sa invaliditetom i smetnjama u razvoju, pa će donacija Eurobanke biti velika podrška naporima da ova deca dobiju jednake mogućnosti da se bave sportom i budu ravnopravni članovi zajednice. artice, stvorili smo zajednicu fanova koja sada broji više od 17 hiljada članova”, rekao je Dušan Mihailović, član Izvršnog odbora Eurobank.

O prepaid MasterCard beskontaktnoj platnoj kartici
Nova Manchester United kartica je prva beskontaktna prepaid platna kartica koja je najbolji izbor za plaćanja preko interneta, jer nije vezana za tekući račun i oslobođena je provizije za plaćanja u inostranstvu. Vlasnik kartice uplaćuje iznos koji mu je na raspolaganju, bez troškova mesečnog održavanja, a apliciranje za karticu je moguće i putem Eurobank M-banking aplikacije.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Manchester United kartica MasterCard eurobanka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana