Tekst objavljen: 19.07.2016 11:58        


Upravni odbor Fonda za razvoj odobrio je na poslednjoj sednici još 10 kredita za početnike u ukupnom iznosu od 23,6 miliona dinara, od čega je bespovratno 9,8 miliona dinara, a ostatak povoljan kredit Fonda, saopštilo je Ministarstvo privrede.

Fond za razvoj odobrio nove kredite za privrednike

Krediti su odobreni po Programu podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za početnike u poslovanju, koji se realizuje u cilju sistemske podrške sektoru mikro i malih preduzeća i preduzetnika i jedan je od 33 programa u okviru programa Vlade Srbije "Godina preduzetništva".

Program sprovodi Ministarstvo privrede u saradnji sa Fondom za razvoj Srbije, a podrška obuhvata kombinaciju 30 odsto bespovratnih sredstava i 70 procenata kredita Fonda za razvoj.
Upravni odbor Fonda će u narednom periodu, jednom mesečno, razmatrati sve pristigle zahteve po ovom programu.

Upravni odbor Fonda za razvoj je odobrio još 26 povoljnih kredita po sopstvenim programima koje realizuje u Godini preduzetništva za podršku investicijama, nabavku trajnih obrtnih sredstva i održavanje tekuće likvidnosti.

Sve informacije o odobrenim zahtevima za kredit objavljene su na sajtu Fonda za razvoj.
Spisak svih realizovanih zahteva za kredit i isplaćenih sredstava biće objavljen na sajtu www.godinapreduzetnistva.rs, odmah nakon ispunjenja svih potrebnih zakonskih procedura i isplate kredita.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    vesna 17.07.2017 21:38

    ja ne mogu da podignem kredit od 10000e.privatni sam preduzetnik.promet po racunu mi je 3ooooodin.razlozi banaka su razlicite,uglavnom traze garante,zirante,ogromne depozite i sl.kako dalje

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
bespovratna sredstva krediti privredi krediti za preduzetnike fond za razvoj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana