Tekst objavljen: 23.09.2020 11:55        


BizPlaner je ERP SaaS u kome se digitalno vodi celokupno poslovanje kompanije sa ciljem da se smanji i olakša administracija i da menadžer odnosno vlasnik može unapred da planira poslovanje, te u svakom trenutku ima jasnu sliku trenutnog stanja u odnosu na planirano.

GENERATOR Volite svoj biznis, ali ne i ADMINISTRACIJU. Sada postoji rešenje kako da zavolite sve

BizPlaner je praktično kreiran da bi smanjio administraciju i bespotrebne učestale kontakte sa knjigovođom i kupcima. U potpunosti digitalizuje poslovanje. Koncipiran je tako da ne dozvoljava neusklađenost između prihoda i rashoda, što ugrožava likvidnost kompanije i servisiranje tekućih obaveza, omogućava donošenje odluka na osnovu podataka, kao i proaktivno delovanje, umesto reaktivnog, dostupnost informacija.

U prevodu - ne mora menadžer da bude fizički prisutan ili da zove telefonom da bi imao neku informaciju, nije potrebno delegiranje i mogućnost kontrole delegiranih zadataka, kalkulacija PDV-a i planiranje ovog troška...

Olakšava i posao i život

"BizPlaner je razvijen iz lične potrebe... da smanjim sebi administrativne poslove i da znam na čemu sam kada je u pitanju prodaja, zaposleni, plate, slanje faktura, itd. Ja sam preduzetnik, i volim da radim svoj posao, a ne volim da radim sve te obavezne stvari oko administrativnih tema kao vlasnik firme. Napravio sam BizPlaner prevashodno za sebe, a kako znam koliko meni olakšava život, odlučio sam da ga podelim sa svim preduzetnicima i SME", ponosno ističe Dušan Uzelac.

Predstavljajući rešenje, Uzelac kaže da postoji više teza: od izrada biznis plana do njegovog praćenja, zatim operativni zadaci i delegiranje i praćenje njihove realizacije, te analiza poslovanja, izdavanje i slanje računa, evidencija primljenih računa, čuvanje i organizacija dokumentacije, ali svakako i sve što se tiče zaposlenih u smislu godišnjih odmora, zarada...

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Tim za pobedu

Dušan je aktivan u finansijskom sektoru od 2005., medijski je konsultant, vlasnik i osnivač finansijskog portala Kamatica. Član radne grupe za pristupanje EU, poglavlja porezi, kretanje kapitala, finansijske usluge.

Na ovom projektu radi sa Majom Ružić, marketing stručnjkom sa iskustvom preko 15 godina u bankarskom sektoru, kao i komercijalnim industrijama, ali i sa kolegama Aleksandrom Mitrovićem i Ivanom Markovićem. Za njih Uzelac kaže da su IT genijalci, sa paletom od preko 30 full stack developmenta. Više detalja o ovogodišnjem konkursu Generator, nagradi i proglašenju pobednika možete pročitati na sledećem Generator linku.

2 komentara

  1. User image
    Mirjana 04.01.2023 9:49

    Koliko košta Biz planer? Gde se može videti ukratko sadržaj Biz planera?

  2. User image
    Kamatica tim 09.01.2023 9:21

    Poštovana Mirjana,

    U gornjem desnom delu ove stranice imate baner u crno-narandžastoj kombinaciji, na koji možete da kliknete i saznate sve što želite o Bizplaneru.

    Ukoliko Vam se baner nekim slučajem ne prikazuje, posetite stranicu bizplaner.rs

    Srdačan pozdrav,

    Kamatica tim

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
biznis Generator dušan uzelac bizplaner

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana