Tekst objavljen: 15.01.2018 14:41        


Modernizacijom i digitalizacijom poslovnih operacija mnoge institucije su pojednostavile procedure i na taj način nam štede vreme i energiju. Pored toga, verovatno ne biste mogli da zamislite ni jedan dan bez vašeg pametnog telefona gde možete koristiti aplikacije koje vam, takođe, pomažu u svakodnevnom životu, kako privatnom tako i poslovnom.

„GO Digital“ račun– spas u pravi čas

U današnje vreme, svima nam je potrebno više vremena i para, bez obzira da li ste zaposleni, nezaposleni ili student. To su dve stavke koje prave „problem“ svim mladim ljudima. Koliko vam se puta desilo da ostanete bez dinara u novčaniku, i da bi u tom trenutku bilo idealno da vam samo neko jednostavno prebaci novac na račun i reši trenutni problem u kom ste se našli.

Raspitivali ste se kod prijatelja da li postoji rešenje u takvim situacijama, pretraživali na internetu da li postoji baš takva bankarska usluga koja će biti vaš spas u pravi čas. Pri tom, još uvek nemate otvoren račun u nekoj banci i ne možete da podignete određeni iznos sa bankomata koji bi sve rešio. Naravno, da sada rešite da otvorite račun, svesni ste da će ceo proces dugo trajati. Evo predloga šta možete da učinite. Skinite mobilnu aplikaciju Addiko banke jer ona nudi mogućnost da odmah otvorite GO Digital račun male platne vrednosti.

Nije potrebno da imate već račun u banci, a za otvaranje vam je, uz internet, potrebna još samo lična karta. Uz korišćenje ovog računa, možete da koristite njihove usluge m-banking, e-banking i Addiko Chat banking na Vajberu. Uz to, da bi vam neko poslao novac, sve što je potrebno jeste da njegov kontakt imate u imeniku, a da on instalira m-banking aplikaciju, i slanje novca preko Vajbera je već moguće. Ovo može biti dobitna kombinacija za vas, a kasnije možete i otvoriti svoj račun u Addiko banci.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
GO Digital račun Addiko banka tekući računi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana