Tekst objavljen: 07.12.2022 14:45        


Izvršni direktor Goldman Sachsa Mathew McDermott rekao je da njihova kompanija već provodi dubinsku analizu nekih kripto kompanija

Goldman Saks planira da kupi kripto kompanije


Budući da su procene kripto kompanija pod uticajem nedavnog debakla FTX-a, kompanija za finansijske usluge Goldman Sachs želi uskočiti i uložiti milione za kupovinu ili ulaganje u kripto kompanije dok su cene niske.

U intervjuu za Reuters, Mathew McDermott, izvršni direktor Goldman Sachsa, navodno je rekao da velike banke vide prilike u ovom prostoru jer je kolaps FTX-a istaknuo potrebu za većom regulacijom unutar industrije.

Izvršni direktor dodao je da kompanija trenutno vidi prilike koje su "cenjene razumnije" i već provodi dubinsku analizu nekih kripto kompanija.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Komentarišući debakl FTX-a, McDermott je takođe primetio da je u smislu raspoloženja tržište naišlo na padove. Međutim, tradicionalni finansijski izvršni direktor istaknuo je da iako je FTX postao "poster dete" prostora, temeljna tehnologija koja stoji iza industrije "i dalje radi."

Likvidaciona kriza FTX-a i saga o bankrotu okrenuli su kripto prostor naglavačke od početka novembra Kolaps FTX-a i dalje ima domino efekt, utičući na kompanije usmerene na kriptovalute koje su u određenoj meri izložene kompaniji u sukobu. Zbog toga institucionalni ulagači poput Goldmana traže prilike za kupovinui ulaganje po nižim cenama, dok učinci FTX-a smanjuju vrednosti.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
metju mekdermont Goldman Saks FTX trgovina kriptovalutama kriptovalute

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana