Tekst objavljen: 15.06.2016 14:38        


Za sve građane koji imaju potrebu za gotovinskim kreditom, a koji se premišljaju zbog mogućnost promene iznosa mesečne rate, Vojvođanska banka je uvela novi gotovinski dinarski kredit sa fiksnom ratom. Bilo da je reč o refinansiranju postojećih zaduženja ili je kredit potreban za neku drugu namenu, građani mogu da računaju na istu ratu u periodu od čak 5 godina.

Gotovinski dinarski kredit sa fiksnom ratom

„Vojvođanska banka uvek nastoji da izađe u susret potrebama klijenata te smo i ovog puta u susret predstojećoj sezoni godišnjih odmora omogućili podizanje gotovinskog kredita sa fiksnom mesečnom ratom. Na osnovu informacija dobijenih od naših klijenata i analiza tržišta, jedan od bitnijih potreba građana, kada su u pitnju krediti jeste jednaka mesečna rata, kako bi mogli precizno da predvide troškove u dužem vremenskom periodu. Ovim kreditom, od početka otplate kredita, moći će jasno da planiraju svoj budžet, jer je rata uvek ista“ – izjavila je Maria Constantinou, direktor funkcije Upravljanje Mrežom i Stanovništvo u Vojvođanskoj banci.

Gotovinski dinarski kredit sa fiksnom ratom se odobrava bez depozita i učešća, a klijenti u roku od 15 minuta dobijaju informaciju da li im je kredit predodobren a informaciju o konačnom odobrenju mogu dobiti tokom istog dana (ukoliko je dostavljena kompletna dokumentacija).

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
banka vojvođanska kredit u dinarima fiksna rata

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana